Evaluation methods for quality and price of milk and dairy products
Guardado en:
Autores principales: | Park, Young, Georgia Small Ruminant Research and Extension Center. Fort Valley State University. Fort Valley, Georgia, US, Deparment of Food Science & Technology. University of Georgia. Athens, Georgia, US, Seminario "Productores y elaboradores de leches finas Cabra, Oveja y Búfala" |
---|---|
Formato: | conferenceObject |
Lenguaje: | Inglés |
Publicado: |
INTI-Lácteos
2008
|
Materias: | |
Acceso en línea: | http://www-biblio.inti.gob.ar:80/gsdl/collect/inti/index/assoc/HASH0106/24069da8.dir/doc.pdf |
Aporte de: |
Ejemplares similares
-
The pasteurization of milk
por: Wilson, G. S.
Publicado: (1943) -
Factors affecting composition and quality of goat milk
por: Park, Young, et al.
Publicado: (2008) -
Los fermentos lácticos : su utilización en la fabricación de manteca
por: Soriano, Santos
Publicado: (1923) -
Los fermentos lácticos : su utilización en la fabricación de manteca
por: Soriano, Santos
Publicado: (1923) -
Benefits of goat milk and its products in human nutrition and wellbeing
por: Park, Young, et al.
Publicado: (2008)