Improving the quality of milk fatty acid in dairy cows supplemented with soybean oil and DHA-Micro algae in a confined production system.

Detalles Bibliográficos
Autor principal: Gagliostro, G.A
Otros Autores: Antonacci, L.E, Carabajal, A., Pérez, C.D, Rossetti, L.
Formato: Capítulo de libro
Lenguaje:Inglés
Materias:
Acceso en línea:Descargar pdf
Aporte de:Registro referencial: Solicitar el recurso aquí
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245 1 0 |a Improving the quality of milk fatty acid in dairy cows supplemented with soybean oil and DHA-Micro algae in a confined production system. 
300 |a páginas 1115-1130 :  |b ilustraciones, datos numéricos 
504 |a Incluye citas bibliográficas:  |b 57 referencias 
521 |a Material de investigación 
650 4 |a ACIDO DOCOSAHEXAENOICO  |9 25616 
650 4 |a ACIDO LINOLEICO  |9 15989 
650 4 |a ACIDOS GRASOS  |9 13680 
650 4 |a CALIDAD DE LA LECHE  |9 19934 
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773 0 |t Agricultural Sciences  |g vol.9 (2018), p.1115-1130  |x 2156-8553 / 2156-8561 (OnLine) 
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942 |c AN  |2 udc 
945 |d José Luis Cífala  |b Pablo López Liotti  |c 4 
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