Effect of light environment on harvest quality and postharvest behavior of minimally processed sweet pepper

Detalles Bibliográficos
Otros Autores: Frezza, Diana, Pons Miquel, Aina M., Logegaray, Verónica Romina, León, Adrián Pablo, Chiesa, Angel
Formato: Artículo
Lenguaje:Inglés
Materias:
LUZ
Acceso en línea:http://ri.agro.uba.ar/files/download/articulo/2016frezza.pdf
Aporte de:Registro referencial: Solicitar el recurso aquí
LEADER 01644nab a22003737a 4500
001 20250225150727.0
003 AR-BaUFA
005 20250226193033.0
008 250225t2016 ag |||||o|||| 00| b|eng d
999 |c 57096  |d 57096 
999 |d 57096 
999 |d 57096 
999 |d 57096 
999 |d 57096 
024 |a https://doi.org/10.19044/esj.2016.v12n15p406 
040 |a AR-BaUFA  |c AR-BaUFA 
245 0 0 |a Effect of light environment on harvest quality and postharvest behavior of minimally processed sweet pepper 
650 0 |2 Agrovoc  |a CAPSICUM  |9 8777 
650 0 |2 Agrovoc  |a PLANTAS DE ESPECIA  |9 4955 
650 4 |2 Agrovoc  |a CULTIVO  |9 1529 
650 4 |2 Agrovoc  |a LUZ  |9 502 
650 4 |2 Agrovoc  |a RADIACION  |9 800 
650 0 |2 Agrovoc  |a ATMOSFERA  |9 1751 
650 4 |2 Agrovoc  |a NUTRICION  |9 2314 
700 1 |a Frezza, Diana  |u Universidad de Buenos Aires. Buenos Aires, Argentina.  |9 26587 
700 1 |a Pons Miquel, Aina M.  |u Universitat Politècnica de Valéncia. Escola Técnica Superior d’Enginyeria Agronòmica i del Medi Rural. Valéncia, España.  |9 77437 
700 1 |a Logegaray, Verónica Romina  |u Universidad de Buenos Aires. Buenos Aires, Argentina.  |9 69416 
700 1 |a León, Adrián Pablo  |u Universidad de Buenos Aires. Buenos Aires, Argentina.  |9 36167 
700 1 |a Chiesa, Angel  |u Universidad de Buenos Aires. Buenos Aires, Argentina.  |9 2815 
773 |g Vol.12, No.15 (May - 2016), p. 404-417, graf., tblas.  |t European Scientific Journal 
856 |f 2016frezza  |i en Internet  |q application/pdf  |u http://ri.agro.uba.ar/files/download/articulo/2016frezza.pdf  |x ARTI202503 
942 |c ARTICULO  |n 1 
942 |c ENLINEA 
976 |a AAG