Physical and Functional Properties of Blackberry Freeze- and Spray-Dried Powders
The aim of the present work was to develop two products from blackberry juice by freeze and spray drying with potential use as food colorants or healthy ingredients. A characterization of the physical and functional properties of the powdered juices was done. Maltodextrin or a mixture of trehalose a...
Guardado en:
Autores principales: | Franceschinis, L., Salvatori, D.M., Sosa, N., Schebor, C. |
---|---|
Formato: | JOUR |
Materias: | |
Acceso en línea: | http://hdl.handle.net/20.500.12110/paper_07373937_v32_n2_p197_Franceschinis |
Aporte de: |
Ejemplares similares
-
Physical and Functional Properties of Blackberry Freeze- and Spray-Dried Powders
Publicado: (2014) -
Obtención y caracterización de polvos por secado-spray con alta concentración de compuestos bioactivos a partir de jugos de grosella negra (Ribes nigrum)
por: Toscano Martínez, Hernando de Jesús
Publicado: (2019) -
Obtención y caracterización de polvos por secado-spray con alta concentración de compuestos bioactivos a partir de jugos de grosella negra (Ribes nigrum)
por: Toscano Martínez, Hernando de Jesús
Publicado: (2019) -
Obtención y caracterización de polvos por secado-spray con alta concentración de compuestos bioactivos a partir de jugos de grosella negra (Ribes nigrum)
por: Toscano Martínez, Hernando de Jesús
Publicado: (2019) -
Fruit snacks from raspberries: influence of drying parameters on colour degradation and bioactive potential
por: Sette, P., et al.