Exploring the culinary uses of Santa María and Belén painted vessels from the Late Intermediate Period in Catamarca, Argentina

Fil: Lantos, Irene. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas. Universidad de Buenos Aires. Facultad de Ciencias Exactas y Naturales. Departamento de Química Orgánica. Unidad de Microanálisis y Métodos Físicos Aplicados a la Química Orgánica; Argentina. Consejo Nacional de Investiga...

Descripción completa

Detalles Bibliográficos
Autores principales: Lantos, Irene Johanna, Palamarczuk, Valeria, Orgaz, Martín Alfonso, Ratto, Norma Rosa, Maier, Marta Silvia
Formato: Artículo publishedVersion
Lenguaje:Inglés
Inglés
Publicado: Elsevier Ltd 2021
Materias:
Acceso en línea:http://repositorio.filo.uba.ar:8080/xmlui/handle/filodigital/13119
Aporte de:
id I28-R156filodigital-13119
record_format dspace
institution Universidad de Buenos Aires
institution_str I-28
repository_str R-156
collection FILO Digital - Repositorio de la Facultad de Filosofía y Letras (UBA)
language Inglés
Inglés
topic Belén
Catamarca
Gas Chromatography–Mass Spectrometry
Gc–Ms
Late Intermediate Period
Lipids
Organic Residues
Santa María
Vessel Use
spellingShingle Belén
Catamarca
Gas Chromatography–Mass Spectrometry
Gc–Ms
Late Intermediate Period
Lipids
Organic Residues
Santa María
Vessel Use
Lantos, Irene Johanna
Palamarczuk, Valeria
Orgaz, Martín Alfonso
Ratto, Norma Rosa
Maier, Marta Silvia
Exploring the culinary uses of Santa María and Belén painted vessels from the Late Intermediate Period in Catamarca, Argentina
topic_facet Belén
Catamarca
Gas Chromatography–Mass Spectrometry
Gc–Ms
Late Intermediate Period
Lipids
Organic Residues
Santa María
Vessel Use
description Fil: Lantos, Irene. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas. Universidad de Buenos Aires. Facultad de Ciencias Exactas y Naturales. Departamento de Química Orgánica. Unidad de Microanálisis y Métodos Físicos Aplicados a la Química Orgánica; Argentina. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas. Universidad de Buenos Aires. Instituto de las Culturas; Argentina
format Artículo
Artículo
publishedVersion
author Lantos, Irene Johanna
Palamarczuk, Valeria
Orgaz, Martín Alfonso
Ratto, Norma Rosa
Maier, Marta Silvia
author_facet Lantos, Irene Johanna
Palamarczuk, Valeria
Orgaz, Martín Alfonso
Ratto, Norma Rosa
Maier, Marta Silvia
author_sort Lantos, Irene Johanna
title Exploring the culinary uses of Santa María and Belén painted vessels from the Late Intermediate Period in Catamarca, Argentina
title_short Exploring the culinary uses of Santa María and Belén painted vessels from the Late Intermediate Period in Catamarca, Argentina
title_full Exploring the culinary uses of Santa María and Belén painted vessels from the Late Intermediate Period in Catamarca, Argentina
title_fullStr Exploring the culinary uses of Santa María and Belén painted vessels from the Late Intermediate Period in Catamarca, Argentina
title_full_unstemmed Exploring the culinary uses of Santa María and Belén painted vessels from the Late Intermediate Period in Catamarca, Argentina
title_sort exploring the culinary uses of santa maría and belén painted vessels from the late intermediate period in catamarca, argentina
publisher Elsevier Ltd
publishDate 2021
url http://repositorio.filo.uba.ar:8080/xmlui/handle/filodigital/13119
work_keys_str_mv AT lantosirenejohanna exploringtheculinaryusesofsantamariaandbelenpaintedvesselsfromthelateintermediateperiodincatamarcaargentina
AT palamarczukvaleria exploringtheculinaryusesofsantamariaandbelenpaintedvesselsfromthelateintermediateperiodincatamarcaargentina
AT orgazmartinalfonso exploringtheculinaryusesofsantamariaandbelenpaintedvesselsfromthelateintermediateperiodincatamarcaargentina
AT rattonormarosa exploringtheculinaryusesofsantamariaandbelenpaintedvesselsfromthelateintermediateperiodincatamarcaargentina
AT maiermartasilvia exploringtheculinaryusesofsantamariaandbelenpaintedvesselsfromthelateintermediateperiodincatamarcaargentina
bdutipo_str Repositorios
_version_ 1764820519762264065