Combined use of gas chromatography and HPLC-ESI-Q-TOF to assess the culinary uses of archaeological Santa María style ceramic vessels from El Colorado (Catamarca, Argentina)

Fil: Lantos, Irene Johanna. Universidad de Buenos Aires, Facultad de Filosofía y Letras, Museo Etnográfico J.B. Ambrosetti; Argentina. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas. Universidad de Buenos Aires. Instituto de las Culturas; Argentina. Consejo Nacional de Investigaciones Ci...

Descripción completa

Guardado en:
Detalles Bibliográficos
Autores principales: Lantos, Irene Johanna, Careaga, Valeria P., Palamarczuk, Valeria, Aversente, Yanina, Bonifazi, Evelyn, Petrucci, Natalia Silvana, Maier, Marta S.
Formato: Artículo publishedVersion
Lenguaje:Inglés
Inglés
Publicado: Springer 2022
Materias:
Acceso en línea:http://repositorio.filo.uba.ar:8080/xmlui/handle/filodigital/15035
Aporte de:
id I28-R156-filodigital-15035
record_format dspace
institution Universidad de Buenos Aires
institution_str I-28
repository_str R-156
collection FILO Digital - Repositorio de la Facultad de Filosofía y Letras (UBA)
language Inglés
Inglés
topic Lipid residues
Tags
Gas chromatography
HPLC-ESI-Q-TOF
Santa Maria ceramics
spellingShingle Lipid residues
Tags
Gas chromatography
HPLC-ESI-Q-TOF
Santa Maria ceramics
Lantos, Irene Johanna
Careaga, Valeria P.
Palamarczuk, Valeria
Aversente, Yanina
Bonifazi, Evelyn
Petrucci, Natalia Silvana
Maier, Marta S.
Combined use of gas chromatography and HPLC-ESI-Q-TOF to assess the culinary uses of archaeological Santa María style ceramic vessels from El Colorado (Catamarca, Argentina)
topic_facet Lipid residues
Tags
Gas chromatography
HPLC-ESI-Q-TOF
Santa Maria ceramics
description Fil: Lantos, Irene Johanna. Universidad de Buenos Aires, Facultad de Filosofía y Letras, Museo Etnográfico J.B. Ambrosetti; Argentina. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas. Universidad de Buenos Aires. Instituto de las Culturas; Argentina. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas. Universidad de Buenos Aires. Unidad de Microanálisis y Métodos Físicos en Química Orgánica; Argentina. Fil: Careaga, Valeria P. Universidad de Buenos Aires, Facultad de Ciencias Exactas y Naturales, Departamento de Química Orgánica; Argentina. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas. Universidad de Buenos Aires, Unidad de Microanálisis y Métodos Físicos en Química Orgánica; Argentina
format Artículo
Artículo
publishedVersion
author Lantos, Irene Johanna
Careaga, Valeria P.
Palamarczuk, Valeria
Aversente, Yanina
Bonifazi, Evelyn
Petrucci, Natalia Silvana
Maier, Marta S.
author_facet Lantos, Irene Johanna
Careaga, Valeria P.
Palamarczuk, Valeria
Aversente, Yanina
Bonifazi, Evelyn
Petrucci, Natalia Silvana
Maier, Marta S.
author_sort Lantos, Irene Johanna
title Combined use of gas chromatography and HPLC-ESI-Q-TOF to assess the culinary uses of archaeological Santa María style ceramic vessels from El Colorado (Catamarca, Argentina)
title_short Combined use of gas chromatography and HPLC-ESI-Q-TOF to assess the culinary uses of archaeological Santa María style ceramic vessels from El Colorado (Catamarca, Argentina)
title_full Combined use of gas chromatography and HPLC-ESI-Q-TOF to assess the culinary uses of archaeological Santa María style ceramic vessels from El Colorado (Catamarca, Argentina)
title_fullStr Combined use of gas chromatography and HPLC-ESI-Q-TOF to assess the culinary uses of archaeological Santa María style ceramic vessels from El Colorado (Catamarca, Argentina)
title_full_unstemmed Combined use of gas chromatography and HPLC-ESI-Q-TOF to assess the culinary uses of archaeological Santa María style ceramic vessels from El Colorado (Catamarca, Argentina)
title_sort combined use of gas chromatography and hplc-esi-q-tof to assess the culinary uses of archaeological santa maría style ceramic vessels from el colorado (catamarca, argentina)
publisher Springer
publishDate 2022
url http://repositorio.filo.uba.ar:8080/xmlui/handle/filodigital/15035
work_keys_str_mv AT lantosirenejohanna combineduseofgaschromatographyandhplcesiqtoftoassesstheculinaryusesofarchaeologicalsantamariastyleceramicvesselsfromelcoloradocatamarcaargentina
AT careagavaleriap combineduseofgaschromatographyandhplcesiqtoftoassesstheculinaryusesofarchaeologicalsantamariastyleceramicvesselsfromelcoloradocatamarcaargentina
AT palamarczukvaleria combineduseofgaschromatographyandhplcesiqtoftoassesstheculinaryusesofarchaeologicalsantamariastyleceramicvesselsfromelcoloradocatamarcaargentina
AT aversenteyanina combineduseofgaschromatographyandhplcesiqtoftoassesstheculinaryusesofarchaeologicalsantamariastyleceramicvesselsfromelcoloradocatamarcaargentina
AT bonifazievelyn combineduseofgaschromatographyandhplcesiqtoftoassesstheculinaryusesofarchaeologicalsantamariastyleceramicvesselsfromelcoloradocatamarcaargentina
AT petruccinataliasilvana combineduseofgaschromatographyandhplcesiqtoftoassesstheculinaryusesofarchaeologicalsantamariastyleceramicvesselsfromelcoloradocatamarcaargentina
AT maiermartas combineduseofgaschromatographyandhplcesiqtoftoassesstheculinaryusesofarchaeologicalsantamariastyleceramicvesselsfromelcoloradocatamarcaargentina
bdutipo_str Repositorios
_version_ 1764820518550110210