Ready to eat salads: an analysis of health and safety conditions
Cincuenta ensaladas listas para consumo compradas en mercados de La Plata (Argentina) fueron analizadas microbiológicamente. Se ha encontrado que el 88% tenían un promedio de 540 ufc/g de bacterias coliformes fecales, 64% tenían Escherichia coli. Ningún aislamiento de E.coli O:157H:7 fue logrado. Po...
Guardado en:
Autores principales: | Pellicer, Karina, Copes, Julio, Malvestiti, Leonardo, Echeverría, María Gabriela, Nosetto, Edgardo Omar, Stanchi, Néstor Oscar |
---|---|
Formato: | Articulo |
Lenguaje: | Inglés |
Publicado: |
2002
|
Materias: | |
Acceso en línea: | http://sedici.unlp.edu.ar/handle/10915/11137 http://www.fcv.unlp.edu.ar/images/stories/analecta/vol_22_n1/061_VE22n1_pellicer_ready_to_eat_salad.pdf |
Aporte de: |
Ejemplares similares
-
Anti-quorum sensing and antimicrobial activity of aromatic species from South America
Publicado: (2014) -
Anti-quorum sensing and antimicrobial activity of aromatic species from South America
por: Pellegrini, M.C., et al. -
Inactivation of Escherichia coli, Listeria innocua and Saccharomyces cerevisiae by UV-C light: Study of cell injury by flow cytometry
por: Schenk, Marcela Liliana, et al.
Publicado: (2011) -
Inactivation of Escherichia coli, Listeria innocua and Saccharomyces cerevisiae by UV-C light: Study of cell injury by flow cytometry
por: Schenk, M., et al. -
Physicochemical and antimicrobial properties of bovine and salmon gelatin-chitosan films
por: Matiacevich, Silvia Beatriz, et al.
Publicado: (2013)