Phenolic acid content in wheat grain (Triticum spp) of different genotypes
One of the most significant factors affecting resistance to fungal diseases in winter wheat genotypes is the content of phenolic compounds. A total of 100 winter wheat cultivars were investigated. The contents of five phenolic acids: ferulic, vanillic, syringic, vanillin, p-coumaricand free phenolic...
Guardado en:
| Autores principales: | Popowska, Danuta Kurasiak, Szablewska, Kinga Stuper, Nawracała, Jerzy, Tomkowiak, Agnieszka, Perkowski, Juliusz |
|---|---|
| Formato: | article Artículo publishedVersion |
| Lenguaje: | Inglés |
| Publicado: |
Universidad Nacional de Cuyo. Facultad de Ciencias Agrarias
2016
|
| Materias: | |
| Acceso en línea: | http://bdigital.uncu.edu.ar/8437 |
| Aporte de: |
Ejemplares similares
-
Phenolic acid content in wheat grain (Triticum spp) of different genotypes
por: Kurasiak-Popowska, Danuta, et al.
Publicado: (2020) -
Encapsulación en liposomas de ácido ferúlico obtenido de residuos de bagazo cervecero para su utilización en tratamientos dérmicos
por: Bucci, Paula Lorena, et al.
Publicado: (2021) -
Encapsulación en liposomas de ácido ferúlico obtenido de residuos de bagazo cervecero para su utilización en tratamientos dérmicos
por: Bucci, Paula Lorena, et al.
Publicado: (2020) -
Encapsulación en liposomas de ácido ferúlico obtenido de residuos de bagazo cervecero para su utilización en tratamientos dérmicos
por: Bucci, Paula Lorena, et al.
Publicado: (2021) -
Extracción de ácido ferúlico a partir de subproductos de la industria cervecera: bagazo de cerveza
por: Bucci, Paula, et al.
Publicado: (2019)