Self-assessment differences in nutritional counseling of Nutrition students (UNC) before and after the pandemic
Communication and education skills are one of the necessary skills for the development of nutritional food counseling in territory. During the Covid-19 pandemic, the possibilities of educational practices in real environments were limited. In response to this lack, the chair developed a simulated pr...
Guardado en:
| Autores principales: | Scruzzi, GF, Martina, DV, Eppens, ME, Ruatta, N |
|---|---|
| Formato: | Artículo revista |
| Lenguaje: | Español |
| Publicado: |
Universidad Nacional Córdoba. Facultad de Ciencias Médicas. Secretaria de Ciencia y Tecnología
2023
|
| Materias: | |
| Acceso en línea: | https://revistas.unc.edu.ar/index.php/med/article/view/42784 |
| Aporte de: |
Ejemplares similares
-
Cancer genetic counseling.
por: Castro Mujica, María del Carmen, et al.
Publicado: (2018) -
Subjetividad y trabajo en empresas recuperadas : El caso BAUEN
por: García, María Inés -
Subjetividad y trabajo en empresas recuperadas : El caso BAUEN
por: García, María Inés
Publicado: (2007) -
Conocimientos, actitudes y prácticas de lactancia materna en mujeres madres de menores de 2 años, córdoba 2017
por: Martina, D, et al.
Publicado: (2017) -
Self-perception of body image, eating habits and BMI of first-year students of the School of Nutrition – UNC
por: González, LM, et al.
Publicado: (2023)