Leconte , A., Otero Ramonda , E., Peranovich , E., Defagó , M., Oberto , M., & Marchiori , G. (2021). Food source intake of polyunsaturated fatty acids and the relation to with plasma fibrinogen in patients with cardiovascular risk. Universidad Nacional Córdoba. Facultad de Ciencias Médicas. Secretaria de Ciencia y Tecnología.
Cita Chicago Style (17a ed.)Leconte , A., E. Otero Ramonda , E. Peranovich , MD Defagó , MG Oberto , y GN Marchiori. Food Source Intake of Polyunsaturated Fatty Acids and the Relation to with Plasma Fibrinogen in Patients with Cardiovascular Risk. Universidad Nacional Córdoba. Facultad de Ciencias Médicas. Secretaria de Ciencia y Tecnología, 2021.
Cita MLA (8a ed.)Leconte , A., et al. Food Source Intake of Polyunsaturated Fatty Acids and the Relation to with Plasma Fibrinogen in Patients with Cardiovascular Risk. Universidad Nacional Córdoba. Facultad de Ciencias Médicas. Secretaria de Ciencia y Tecnología, 2021.