Alfalfa (Medicago sativa) supplementation with proteins of different ruminal degradability in dairy cows. Protein digestion and bacterial synthesis.

Guardado en:
Detalles Bibliográficos
Autor principal: Pavan, E.
Autores Corporativos: ADSA. American Dairy Science Association, ASAS. American Society of Animal Science
Otros Autores: Santini, F.J, van Olphen, P.V
Formato: Capítulo de libro
Lenguaje:Inglés
Materias:
Aporte de:Registro referencial: Solicitar el recurso aquí
LEADER 01475naa a22004094i 4500
001 I-DOC002205
003 AR-BlMDP
005 20240507170634.0
008 240507s1998 xxua f 2 100 0 eng d
040 |a AR-BlMDP  |b spa  |c AR-BlMDP  |e rda 
041 0 |a eng 
044 |a xxu 
084 |a L51 
100 1 |a Pavan, E.  |u UIB, depto.PA  |9 14036 
245 1 0 |a Alfalfa (Medicago sativa) supplementation with proteins of different ruminal degradability in dairy cows. Protein digestion and bacterial synthesis. 
300 |a página 81Suppl.1:349 
336 |a texto  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a sin mediación  |b n  |2 rdamedia 
338 |a volumen  |b nc  |2 rdacarrier 
500 |a Annual Meeting ADSA/ASAS. (Resúmenes) Colorado US, 1998. 
500 |a Publicado además en: Journal of Animal Science 1998, 76 supl.1. 
521 |a Material de investigación 
650 4 |a ALFALFA  |9 288 
650 4 |a FORRAJE VERDE  |9 2577 
650 4 |a GANADO DE LECHE  |9 1698 
650 4 |a HARINA DE PESCADO  |9 21402 
650 4 |a SUPLEMENTOS  |9 3990 
650 4 |a TORTAS OLEAGINOSAS  |9 14471 
650 4 |a VACAS LECHERAS  |9 6724 
700 1 |a Santini, F.J.  |9 13872 
700 1 |a van Olphen, P.V.  |9 14629 
710 2 |a ADSA. American Dairy Science Association  |9 20714 
710 2 |a ASAS. American Society of Animal Science  |9 23115 
773 0 |t Journal of Dairy Science  |g 81 Supl.1:349  |x 0021-8812 
942 |c AN  |2 udc 
945 |a 1  |d Pablo López Liotti  |b Pablo López Liotti  |c 1 
999 |c 22719  |d 22719