Temperate forages ensiled with molasses or fresh cheese whey: effects on conservation quality, effluent losses and ruminal degradation.

Detalles Bibliográficos
Autor principal: Cajarville, C.
Otros Autores: Britos, A., Garciarena, D., Repetto, J.L
Formato: Capítulo de libro
Lenguaje:Inglés
Materias:
Aporte de:Registro referencial: Solicitar el recurso aquí
LEADER 01174naa a22003374i 4500
001 I-ART003512
003 AR-BlMDP
005 20240429133307.0
008 240423s2012 ne uu 00 0eng d
040 |a AR-BlMDP  |b spa  |c AR-BlMDP  |e rda 
041 0 |a eng 
044 |a ne 
100 1 |a Cajarville, C.  |u EEAB, depto.PA  |9 23713 
245 1 0 |a Temperate forages ensiled with molasses or fresh cheese whey: effects on conservation quality, effluent losses and ruminal degradation. 
300 |a páginas 14-19 :  |b datos numéricos 
336 |a texto  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a sin mediación  |b n  |2 rdamedia 
338 |a volumen  |b nc  |2 rdacarrier 
504 |a Incluye citas bibliográficas:  |b 22 referencias 
521 |a Material de investigación 
650 4 |a DEGRADABILIDAD RUMINAL  |9 16540 
650 4 |a ENSILADO  |9 4929 
650 4 |a FERMENTACION  |9 6933 
650 4 |a SUERO DE QUESO  |9 24195 
700 1 |a Britos, A.  |9 23712 
700 1 |a Garciarena, D.  |9 23398 
700 1 |a Repetto, J.L.  |9 23714 
773 0 |t Animal Feed Science and Technology  |g vol.171 (2012), p.14-19 
942 |c AN  |2 udc 
945 |a 1  |d Pablo López Liotti  |b Pablo López Liotti  |c 1 
999 |c 18726  |d 18726