An Evaluation of carcass specific volume, dye dilution and empty body parameters as predictors of beef carcass compositon over a wide range of fatness.

Detalles Bibliográficos
Autor principal: Gil, E.A
Otros Autores: Cahill, V.R, Johnson, R.R, Klosterman, E.W, McClure, K.E
Formato: Capítulo de libro
Lenguaje:Inglés
Materias:
Aporte de:Registro referencial: Solicitar el recurso aquí
LEADER 01251naa a22003614i 4500
001 I-ART000068
003 AR-BlMDP
005 20240429123650.0
008 240423s1970 xxuuu 00 0eng d
040 |a AR-BlMDP  |b spa  |c AR-BlMDP  |e rda 
041 0 |a eng 
044 |a xxu 
084 |a L40 
100 1 |a Gil, E.A.  |u depto.PA  |9 5649 
245 1 0 |a An Evaluation of carcass specific volume, dye dilution and empty body parameters as predictors of beef carcass compositon over a wide range of fatness. 
300 |a páginas 459-469 :  |b ilustraciones, datos numéricos 
336 |a texto  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a sin mediación  |b n  |2 rdamedia 
338 |a volumen  |b nc  |2 rdacarrier 
504 |a Incluye citas bibliográficas:  |b 33 referencias 
521 |a Material de investigación 
650 4 |a CANAL ANIMAL  |9 9045 
650 4 |a GANADO DE CARNE  |9 810 
650 4 |a GRASAS ANIMALES  |9 5719 
650 4 |a PASTOREO  |9 1800 
700 1 |a Cahill, V.R.  |9 22127 
700 1 |a Johnson, R.R.  |9 22128 
700 1 |a Klosterman, E.W.  |9 22129 
700 1 |a McClure, K.E.  |9 22130 
773 0 |t Journal of Animal Science  |g vol.31 (1970), p.459-469  |x 0021-8812 
942 |c AN  |2 udc 
945 |a 1  |d Pablo López Liotti  |b Pablo López Liotti  |c 1 
999 |c 15282  |d 15282