Fast food nation : the dark side of the all-American meal /

Guardado en:
Detalles Bibliográficos
Autor principal: Schlosser, Eric
Formato: Libro
Lenguaje:Inglés
Publicado: Boston : Houghton Mifflin, 2001.
Materias:
Acceso en línea:Sample text
Publisher description
Table of contents
Aporte de:Registro referencial: Solicitar el recurso aquí
LEADER 01664cam-a22003854a-4500
001 990000467630204151
005 20241030112105.0
008 001017s2001----maua-----b----001-0-eng--
010 |a 00053886 
016 7 |a 101087446  |2 DNLM 
020 |a 0395977894 
020 |a 9780395977897 
035 |a (OCoLC)000046763 
035 |a (udesa)000046763USA01 
035 |a (OCoLC)45248356 
035 |a (OCoLC)45248356 
035 |a (OCoLC)990000467630204151 
040 |a DLC  |c DLC  |d AGL  |d NLM  |d MUQ  |d MNM  |d XY4  |d BAKER  |d NLGGC  |d BTCTA  |d YDXCP  |d U@S 
042 |a pcc 
043 |a n-us--- 
049 |a U@SA 
050 0 0 |a TX945.3  |b .S355 2001 
082 0 0 |a 394.1/0973  |2 21 
100 1 |a Schlosser, Eric. 
245 1 0 |a Fast food nation :  |b the dark side of the all-American meal /  |c Eric Schlosser. 
260 |a Boston :  |b Houghton Mifflin,  |c 2001. 
300 |a 356 p. :  |b ill. ;  |c 24 cm. 
504 |a Includes bibliographical references (p. [330]-335) and index. 
505 0 |a American way -- Founding fathers -- Your trusted friends -- Behind the counter -- Success -- Meat and potatoes -- Why the fries taste good -- On the range -- Cogs in the great machine -- Most dangerous job -- What's in the meat -- Global realization -- Epilogue: Have it your way. 
650 0 |a Fast food restaurants  |z United States. 
650 0 |a Food industry and trade  |z United States. 
650 0 |a Convenience foods  |z United States. 
856 4 1 |3 Sample text  |u http://www.loc.gov/catdir/samples/hm051/00053886.html 
856 4 2 |3 Publisher description  |u http://www.loc.gov/catdir/description/hm021/00053886.html 
856 4 1 |3 Table of contents  |u http://www.loc.gov/catdir/toc/hm021/00053886.html