Sorption isotherms for amaranth grains.
Guardado en:
Autor Corporativo: | Modelado y Diseño de Ingeniería de Alimentos |
---|---|
Otros Autores: | Pagano, A.M, Mascheroni, Rodolfo H. |
Formato: | Artículo |
Lenguaje: | Inglés |
Acceso en línea: | http://dx.doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2004.05.012 |
Aporte de: | Registro referencial: Solicitar el recurso aquí |
Ejemplares similares
-
Measuring and modeling grain sorption equilibria of amaranth grains
Publicado: (1998) -
Measuring and modeling grain sorption equilibria of amaranth grains
por: Pollio, M.L., et al. -
Modelling non-isothermal sorption equilibrium data of cereal grains
por: Aguerre, Roberto Jorge
Publicado: (1992) -
Modelling non-isothermal sorption equilibrium data of cereal grains
por: Falabella, M.C., et al. -
Analysis of the sorptional characteristics of amaranth starch
por: Calzetta Resio, Andrea Nilda, et al.
Publicado: (1999)