Food microbiology /
The scope of food microbiology - Micro-organism and food materials - Factors affecting the growth and survival of micro-organisms in foods - The microbiology of food preservatoin - Microbiology of primary food commodities - Food microbiology and public health - Bacterial agents of foodborne Illness...
Guardado en:
Autor principal: | Adams, Martin R. |
---|---|
Otros Autores: | Moss, M. O. |
Formato: | Libro |
Lenguaje: | Inglés |
Publicado: |
Cambridge, UK :
RSC Publishing,
c2008.
|
Edición: | 3rd ed. |
Materias: | |
Aporte de: | Registro referencial: Solicitar el recurso aquí |
Ejemplares similares
-
Introduccion a la microbiologia moderna de los alimentos /
por: Board, R. G.
Publicado: (1988) -
Sewage treatment in hot climates
por: Mara, Duncan
Publicado: (1978) -
Determinaci�on del �indice de bacterias coliformes totales y fecales en muestras de alimentos y determinaci�on del �indice de estreptococo del grupo "D" en muestras de alimentos
por: Urbaneja, Sixto
Publicado: (2009) -
Elements of food engineering.
por: Harper, John C.
Publicado: (1976) -
An�alisis microbiol�ogico de alimentos
por: Puigdomenech, Germ�an L.
Publicado: (2009)