Functional properties of food components /
Hydrocolloids as o/w emulsion stabilizers: effect of the structural features during storage, J. M. Quintana, G. Lorenzo, N. E. Zaritzky and A. N. Califano - Influence of pH-calcium relationship on soybean proteins-lecithin interaction and stability of oil in water (O/W) emulsions, J. R. Wagner and...
Guardado en:
Autor principal: | Lupano, Cecilia E. (ed.) |
---|---|
Autor Corporativo: | Universidad Nacional de La Plata. Facultad de Ciencias Exactas. Centro de Investigación y Desarrollo en Criotecnología de Alimentos |
Formato: | Libro |
Lenguaje: | Inglés |
Publicado: |
India :
Research Signpost,
2007.
|
Materias: | |
Aporte de: | Registro referencial: Solicitar el recurso aquí |
Ejemplares similares
-
Food properties handbook /
por: Rahman, M. Shafiur
Publicado: (2009) -
Elements of food engineering.
por: Harper, John C.
Publicado: (1976) -
Physical properties of foods /
por: Sahin, Serpil
Publicado: (2006) -
Physical chemistry of foods /
por: Schwartzberg, Henry G.
Publicado: (1992) -
Physico-chemical aspects of food /
por: Beckett, S.T
Publicado: (1995)