Measures and procedures for analysis of U.S. food consumption

Guardado en:
Detalles Bibliográficos
Autor principal: Burk, Marguerite C.
Formato: Libro
Lenguaje:Inglés
Publicado: Washington : USDepartment of Agric, Economic Research Service, Economic and Statistical Analysis Division, 1961
Colección:Agric. Handbook ; ; 206
Materias:
Aporte de:Registro referencial: Solicitar el recurso aquí
LEADER 00911nam#a2200265#a#4500
001 OAGSID000437
003 OAG
008 ||||||s1961 |||| |||| ||eng d
040 # # |a OAG  |b spa  |c OAG 
080 # # |a 339.4:641 
092 # # |c 339.4:641 B9761 
100 1 # |a Burk, Marguerite C. 
245 1 0 |a Measures and procedures for analysis of U.S. food consumption 
260 # # |a Washington :   |b USDepartment of Agric, Economic Research Service, Economic and Statistical Analysis Division,   |c 1961 
300 # # |a 118 p. :   |b tablas 
440 # # |a Agric. Handbook ;   |v ; 206 
504 0 # |a Notas de pie de página. Bibliografía: p. 112-118 
650 0 4 |a Alimentos 
650 0 4 |a Consumo 
650 0 4 |a Estados Unidos 
650 0 4 |a Análisis económico 
929 # # |a CAN  |c U.S. Dep. of Agric.  |9 3-10-63 
930 # # |a 4891  |b 1  |d PRE 
952 # # |f CAN  |k U.S. Dep. of Agric.  |w ||||||  |p OAG4891  |t v.1  |a OAG  |b OAG  |o 339.4:641 B9761  |y IMP 
999 # # |a Ana