Nutritive value of triticale protein [ and the proteins of wheat and rye ]

Guardado en:
Detalles Bibliográficos
Autor principal: Hulse, Joseph H.
Otros Autores: Laing, Evangeline M.
Formato: Libro
Lenguaje:Inglés
Publicado: Ottawa International Development Research Centre c1974
Materias:
Aporte de:Registro referencial: Solicitar el recurso aquí
LEADER 01467nam a2200541 a 4500
001 BIBUN009644
008 050630s 1974-cn||||| |||| 00| 0 eng d
100 1 |a Hulse, Joseph H.  |9 16161 
700 1 |a Laing, Evangeline M.  |9 16162 
245 0 0 |a Nutritive value of triticale protein  |b [ and the proteins of wheat and rye ] 
260 |a Ottawa  |b International Development Research Centre  |c c1974 
300 |a 183 p.  |b il. 
650 0 |a TRITICOSECALE  |9 3930 
650 0 |a GENETICA  |9 244 
650 0 |a CALIDAD PROTEICA  |9 6451 
650 0 |a VALOR NUTRITIVO  |9 2988 
650 0 |a PROTEINAS  |9 1588 
901 |a 010121 
902 |a m 
903 |a 20050630 
904 |a OK 
904 |a DO 
905 |a m 
907 |a TEXTO 
908 |a IMPRESO 
924 |a Nutritive value of triticale protein  |s [ and the proteins of wheat and rye ]  |t Nutritive value of triticale protein 
928 |a Hulse  |b Joseph H. 
928 |a Laing  |b Evangeline M. 
945 |a c1974 
948 |a CA 
950 |a en 
965 |a TRITICOSECALE 
965 |a GENETICA 
965 |a CALIDAD PROTEICA 
965 |a VALOR NUTRITIVO 
965 |a PROTEINAS 
976 |a AAG 
977 |a 013022 
984 |a 1 ej. 
985 |a PRE14 
987 |a AGROVOC 
917 |a VB 
947 |e International Development Research Centre  |l Ottawa 
915 |e 183 p.  |i il. 
975 |c 633.11  |l HUL  |z c1974 
942 0 0 |c LIBRO14D 
999 |c 7654  |d 7654 
090 |a 633.11 HUL