Chemical composition of Arbequina virgin olive oil in relation to extraction and storage conditions

Detalles Bibliográficos
Autor principal: Torres, Mariela M.
Otros Autores: Maestri, Damián M.
Formato: Libro
Lenguaje:Inglés
Aporte de:Registro referencial: Solicitar el recurso aquí
LEADER 01132nam a2200397 a 4500
001 BIBUN022074
008 090512suuuu ag ||||| |||| 00| 0 eng d
100 1 |a Torres, Mariela M.  |9 36068 
700 1 |a Maestri, Damián M.  |9 36069 
245 0 0 |a Chemical composition of Arbequina virgin olive oil in relation to extraction and storage conditions 
773 |t Journal of the science of food and agriculture  |g Vol.86, no.14 (2006), p. 2311-2317 
901 |a 022643 
902 |a as 
903 |a 20090512 
904 |a OK 
904 |a N 
905 |a a 
906 |a s 
907 |a ARTICULO 
908 |a IMPRESO 
920 |a Chemical composition of Arbequina virgin olive oil in relation to extraction and storage conditions 
922 |a Torres  |b Mariela M. 
922 |a Maestri  |b Damián M. 
936 |t Journal of the science of food and agriculture 
950 |a en 
951 |a p. 2311-2317 
953 |a Vol.86, no.14 (2006) 
976 |a AAG 
977 |a 023216s 
985 |a REST 
917 |a BP 
915 |i il. 
975 |c C 1307 
942 0 0 |c SEPARATA 
999 |c 28627  |d 28627 
090 |a C 1307