Genetic and chemical assessment of Arbekina olive cultivar grown in Córdoba province, Argentina

Detalles Bibliográficos
Autor principal: Torres, Mariela M.
Otros Autores: Pierantozzi, Pierluigi, Cáceres, María Eugenia, Labombarda, Paola, Fontanazza, Giuseppe, Maestri, Damián M.
Formato: Libro
Lenguaje:Inglés
Aporte de:Registro referencial: Solicitar el recurso aquí
LEADER 01491nam a2200517 a 4500
001 BIBUN022073
008 090512suuuu ag ||||| |||| 00| 0 eng d
100 1 |a Torres, Mariela M.  |9 36068 
700 1 |a Pierantozzi, Pierluigi  |9 36070 
700 1 |a Cáceres, María Eugenia  |9 45424 
700 1 |a Labombarda, Paola  |9 45425 
700 1 |a Fontanazza, Giuseppe  |9 8730 
700 1 |a Maestri, Damián M.  |9 36069 
245 0 0 |a Genetic and chemical assessment of Arbekina olive cultivar grown in Córdoba province, Argentina 
773 |t Journal of the science of food and agriculture  |g Vol.89, no.3 (2009), p.523-530 
901 |a 022642 
902 |a as 
903 |a 20090512 
903 |a 20090512 
904 |a OK 
904 |a N 
905 |a a 
906 |a s 
907 |a ARTICULO 
908 |a IMPRESO 
920 |a Genetic and chemical assessment of Arbekina olive cultivar grown in Córdoba province, Argentina 
922 |a Torres  |b Mariela M. 
922 |a Pierantozzi  |b Pierluigi 
922 |a Cáceres  |b María Eugenia 
922 |a Labombarda  |b Paola 
922 |a Fontanazza  |b Giuseppe 
922 |a Maestri  |b Damián M. 
936 |t Journal of the science of food and agriculture 
950 |a en 
951 |a p.523-530 
953 |a Vol.89, no.3 (2009) 
976 |a AAG 
977 |a 023215s 
985 |a REST 
917 |a BP 
917 |a BP 
915 |i il. 
975 |c C 1306 
942 0 0 |c SEPARATA 
999 |c 28626  |d 28626 
090 |a C 1306