Effects of sowing date, nitrogen fertilization, and Fusarium graminearum in an Argentinean bread wheat Integrated analysis of disease parameters, mycotoxin contamination, grain quality, and seed deterioration

Detalles Bibliográficos
Otros Autores: Arata, Gonzalo Joaquín, Martínez, Mauro, Elguezábal, Constanza, Rojas, Dante, Cristos, Diego, Dinolfo, Maria I., Arata, Agustin Francisco
Formato: Capítulo de libro
Lenguaje:Inglés
Materias:
Acceso en línea:http://ri.agro.uba.ar/files/download/articulo/2022arata.pdf
Material complementario
Aporte de:Registro referencial: Solicitar el recurso aquí
LEADER 05343naa a22003977a 4500
001 20250312182050.0
003 AR-BaUFA
005 20250313160024.0
008 250312t2022 xxud||||o|||| 00| b|eng d
999 |c 57129  |d 57129 
999 |d 57129 
999 |d 57129 
040 |a AR-BaUFA  |c AR-BaUFA 
245 0 0 |a Effects of sowing date, nitrogen fertilization, and Fusarium graminearum in an Argentinean bread wheat  |b Integrated analysis of disease parameters, mycotoxin contamination, grain quality, and seed deterioration 
650 |2 Agrovoc  |9 26 
653 |a FUSARIUM GRAMINEARUM 
653 |a FOOD ANÁLISIS 
653 |a FOOD COMPOSITION 
653 |a GLUTEN 
653 |a MYCOTOXIN 
653 |a NITROGEN 
653 |a SEED VIABILITY 
653 |a SOWING DATE 
700 1 |a Arata, Gonzalo Joaquín  |u Universidad de Buenos Aires. Facultad de Agronomía. Instituto de Investigaciones Fisiológicas y Ecológicas Vinculadas a la Agricultura (IFEVA). Buenos Aires, Argentina.  |u CONICET – Universidad de Buenos Aires. Instituto de Investigaciones Fisiológicas y Ecológicas Vinculadas a la Agricultura (IFEVA). Buenos Aires, Argentina.  |u Universidad de Buenos Aires. Facultad de Agronomía. Departamento de Producción Vegetal. Cátedra de Cultivos Industriales. Buenos Aires, Argentina.  |u Universidad Nacional del Centro de la Provincia de Buenos Aires (UNCPBA). Facultad de Agronomía. Cátedra de Genética y Evolución. Buenos Aires, Argentina.  |9 37672 
700 1 |a Martínez, Mauro  |u Universidad Nacional del Centro de la Provincia de Buenos Aires (UNCPBA). Facultad de Agronomía. Laboratorio de Biología Funcional y Biotecnología (BIOLAB). Azul, Buenos Aires, Argentina.  |u CONICET – Instituto de Investigaciones en Biodiversidad y Biotecnología (INBIOTEC) - Universidad Nacional del Centro de la Provincia de Buenos Aires (UNCPBA). Facultad de Agronomía. Laboratorio de Biología Funcional y Biotecnología (BIOLAB). Azul, Buenos Aires, Argentina.  |u Comisión de Investigaciones Científicas de la Provincia de Buenos Aires (CICBA) - Universidad Nacional del Centro de la Provincia de Buenos Aires (UNCPBA). Facultad de Agronomía. Laboratorio de Biología Funcional y Biotecnología (BIOLAB). Azul, Buenos Aires, Argentina.  |u Universidad Nacional del Centro de la Provincia de Buenos Aires (UNCPBA). Facultad de Agronomía. Cátedra de Mejoramiento Genético Vegetal. Azul, Buenos Aires, Argentina.  |9 77567 
700 1 |a Elguezábal, Constanza  |u Universidad Nacional del Centro de la Provincia de Buenos Aires (UNCPBA). Facultad de Agronomía. Azul, Buenos Aires, Argentina.  |9 77568 
700 1 |a Rojas, Dante  |u Instituto Nacional de Tecnología Agropecuaria (INTA). Centro de Investigación de Agroindustria (CIA). Instituto Tecnología de Alimentos (ITA). Área de Protección de Alimentos. Hurlingham, Buenos Aires, Argentina.  |9 77569 
700 1 |a Cristos, Diego  |u Instituto Nacional de Tecnología Agropecuaria (INTA). Centro de Investigación de Agroindustria (CIA). Instituto Tecnología de Alimentos (ITA). Área de Protección de Alimentos. Hurlingham, Buenos Aires, Argentina.  |9 71931 
700 1 |a Dinolfo, Maria I.  |u Universidad Nacional del Centro de la Provincia de Buenos Aires (UNCPBA). Facultad de Agronomía. Laboratorio de Biología Funcional y Biotecnología (BIOLAB). Azul, Buenos Aires, Argentina.  |u CONICET – Instituto de Investigaciones en Biodiversidad y Biotecnología (INBIOTEC) - Universidad Nacional del Centro de la Provincia de Buenos Aires (UNCPBA). Facultad de Agronomía. Laboratorio de Biología Funcional y Biotecnología (BIOLAB). Azul, Buenos Aires, Argentina.  |u Comisión de Investigaciones Científicas de la Provincia de Buenos Aires (CICBA) - Universidad Nacional del Centro de la Provincia de Buenos Aires (UNCPBA). Facultad de Agronomía. Laboratorio de Biología Funcional y Biotecnología (BIOLAB). Azul, Buenos Aires, Argentina.  |9 75179 
700 1 |a Arata, Agustin Francisco  |u Universidad Nacional del Centro de la Provincia de Buenos Aires (UNCPBA). Facultad de Agronomía. Laboratorio de Biología Funcional y Biotecnología (BIOLAB). Azul, Buenos Aires, Argentina.  |u CONICET – Instituto de Investigaciones en Biodiversidad y Biotecnología (INBIOTEC) - Universidad Nacional del Centro de la Provincia de Buenos Aires (UNCPBA). Facultad de Agronomía. Laboratorio de Biología Funcional y Biotecnología (BIOLAB). Azul, Buenos Aires, Argentina.  |u Comisión de Investigaciones Científicas de la Provincia de Buenos Aires (CICBA) - Universidad Nacional del Centro de la Provincia de Buenos Aires (UNCPBA). Facultad de Agronomía. Laboratorio de Biología Funcional y Biotecnología (BIOLAB). Azul, Buenos Aires, Argentina.  |u Universidad Nacional del Centro de la Provincia de Buenos Aires (UNCPBA). Facultad de Agronomía. Centro de Investigaciones Integradas sobre Sistema Agronómicos Sustentables (CIISAS). Azul, Buenos Aires, Argentina.  |9 30728 
773 |g Vol. 107 (2022), 104364, graf., tbls.  |t Journal of Food Composition and Analysis 
856 |f 2022arata  |i en internet  |q application/pdf  |u http://ri.agro.uba.ar/files/download/articulo/2022arata.pdf  |x ARTI202503 
856 |f 2022arata-c1  |i en internet  |q application/pdf  |u http://ri.agro.uba.ar/files/download/articulo/2022arata-c1.pdf  |z Material complementario 
942 |c ARTICULO  |n 1 
942 |c ENLINEA 
976 |a AAG