Cheese and processed cheese products determination of total phosphorus content : molecular absortion spectrometric method

Guardado en:
Detalles Bibliográficos
Autores Corporativos: International Organization for Standardization, International Dairy Federation
Formato: Libro
Lenguaje:Inglés
Publicado: Geneva : Brussels ISO ; IDF 2010
Edición:3rd. ed.
Colección:International Dairy Federation Standards / International Organization for Standardization. ISO. Geneva. CH ; International Dairy Federation. IDF. Brussels. BE
Materias:
Aporte de:Registro referencial: Solicitar el recurso aquí
LEADER 01916nam a2200601 a 4500
001 BIBUN025049
003 AR-BaUFA
005 20181213130110.0
008 101015s2010 sz ||||| |||| 00| 0 eng d
999 |c 18631  |d 18631 
040 |a AR-BaUFA 
090 |a C 1685  
110 2 |a International Organization for Standardization  |9 14835 
110 2 |a International Dairy Federation  |9 7024 
245 0 0 |a Cheese and processed cheese products  |b determination of total phosphorus content : molecular absortion spectrometric method 
246 0 0 |a Fromages et fromages fondus  |b détermination de la teneur en phosphore total : méthode par spectrométrie d'absortion moléculaire 
250 |a 3rd. ed. 
260 |a Geneva : Brussels  |b ISO ; IDF  |c 2010 
300 |a 6 p. 
490 0 |a International Dairy Federation Standards / International Organization for Standardization. ISO. Geneva. CH ; International Dairy Federation. IDF. Brussels. BE 
650 0 |a QUESO  |2 agrovoc  |9 137 
650 0 |a QUESO ELABORADO  |2 Agrovoc  |9 9911 
650 0 |a FOSFORO  |2 Agrovoc  |9 751 
650 0 |a METODOS  |2 Agrovoc  |9 212 
830 |a International Dairy Federation Standards / International Organization for Standardization. ISO. Geneva. CH ; International Dairy Federation. IDF. Brussels. BE  |9 64185 
942 0 0 |c LIBRO14D 
976 |a AAG 
976 |a AAG 
901 |a 25693 
902 |a m 
903 |a 20101015 
904 |a OK 
904 |a N 
904 |a CO 
905 |a m 
906 |a s 
907 |a TEXTO 
908 |a IMPRESO 
914 |a ISO 2962 
914 |a IDF 33 
917 |a BP 
924 |a Cheese and processed cheese products 
924 |a Fromages et fromages fondus 
944 |a 3rd. ed. 
945 |a 2010 
948 |a CH 
950 |a en 
965 |a QUESO 
965 |a QUESO ELABORADO 
965 |a FOSFORO 
965 |a METODOS 
977 |a 025480 
985 |a PRE14