Milk - based edible ices and ice mixes determination of fat content, gravimetric method [reference method]

Guardado en:
Detalles Bibliográficos
Autores Corporativos: International Organization for Standardization, International Dairy Federation
Formato: Libro
Lenguaje:Inglés
Publicado: Geneva : Brussels ISO ; IDF 2008
Edición:3rd. ed.
Colección:International Dairy Federation Standards / International Organization for Standardization. ISO. Geneva. CH ; International Dairy Federation. IDF. Brussels. BE
Materias:
Aporte de:Registro referencial: Solicitar el recurso aquí
LEADER 02421nam a2200733 a 4500
001 BIBUN021725
003 AR-BaUFA
005 20181207144328.0
008 090225s2008 sz ||||| |||| 00| 0 eng d
999 |c 16394  |d 16394 
040 |a AR-BaUFA 
090 |a C 1223  
110 2 |a International Organization for Standardization  |9 14835 
110 2 |a International Dairy Federation  |9 7024 
245 0 0 |a Milk - based edible ices and ice mixes  |b determination of fat content, gravimetric method [reference method] 
246 0 0 |a Glaces de consommation et préparations pour glaces à base de lait  |b déterminaion de la teneur en matière grasse, méthode gravimétrique [méthode de référence] 
250 |a 3rd. ed. 
260 |a Geneva : Brussels  |b ISO ; IDF  |c 2008 
300 |a 15 p. 
490 0 |a International Dairy Federation Standards / International Organization for Standardization. ISO. Geneva. CH ; International Dairy Federation. IDF. Brussels. BE 
650 0 |a PRODUCTOS LACTEOS  |2 agrovoc  |9 138 
650 0 |a NORMAS  |2 Agrovoc  |9 4892 
650 0 |a CONTROL DE CALIDAD  |2 Agrovoc  |9 1169 
650 0 |a TECNICAS ANALITICAS  |2 Agrovoc  |9 240 
650 0 |a INOCUIDAD ALIMENTARIA  |2 Agrovoc  |9 7811 
650 0 |a ANALISIS MICROBIOLOGICO  |2 Agrovoc  |9 1419 
650 0 |a CONTENIDO DE LIPIDOS  |2 Agrovoc  |9 9748 
830 |a International Dairy Federation Standards / International Organization for Standardization. ISO. Geneva. CH ; International Dairy Federation. IDF. Brussels. BE  |9 64185 
942 0 0 |c LIBRO14D 
976 |a AAG 
976 |a AAG 
901 |a 022103 
902 |a m 
903 |a 20090225 
903 |a 20090225 
903 |a 20090319 
904 |a OK 
904 |a N 
904 |a DIF 
904 |a CO2008 
905 |a m 
906 |a s 
907 |a TEXTO 
908 |a IMPRESO 
914 |a ISO 7328 
914 |a IDF 116 
917 |a BP 
917 |a BP 
917 |a BP 
924 |a Milk - based edible ices and ice mixes 
924 |a Glaces de consommation et préparations pour glaces à base de lait 
944 |a 3rd. ed. 
945 |a 2008 
948 |a CH 
950 |a en 
965 |a PRODUCTOS LACTEOS 
965 |a NORMAS 
965 |a CONTROL DE CALIDAD 
965 |a TECNICAS ANALITICAS 
965 |a INOCUIDAD ALIMENTARIA 
965 |a ANALISIS MICROBIOLOGICO 
965 |a CONTENIDO DE LIPIDOS 
977 |a 022947 
985 |a PRE14