Temperature its measurement and control in science and industry

Detalles Bibliográficos
Formato: Libro
Lenguaje:Inglés
Publicado: New York Reinhold 1962-1963
Materias:
Aporte de:Registro referencial: Solicitar el recurso aquí
LEADER 01721nam a2200553 a 4500
001 BIBUN001470
008 060215s19621963xxu||||| |||| 00| 0 eng d
100 1 |a Herzfeld, Charles M.   |e dir.  |9 59698 
245 0 0 |a Temperature  |b its measurement and control in science and industry 
260 |a New York  |b Reinhold  |c 1962-1963 
300 |a v.  |b il. 
500 |a La biblioteca posee: v.3: Parte 1: Brickwedde, F. G. Basic concepts, standards and methods ; Parte 2: Dahl, A. I. Applied methods and instruments ; Parte 3: Hardy, James D. Biology and medicine 
650 0 |a TEMPERATURA  |2 agrovoc  |9 2864 
650 0 |a CALOR  |9 499 
650 0 |a FISICA  |9 382 
650 0 |a TRANSFERENCIA TERMICA  |9 498 
901 |a 001605 
902 |a m 
903 |a 20060215 
904 |a OK 
904 |a CO 
905 |a m 
907 |a TEXTO 
908 |a IMPRESO 
924 |a Temperature  |s its measurement and control in science and industry  |t Temperature 
928 |a Herzfeld  |b Charles M.  |f dir. 
945 |a 1962-1963 
948 |a US 
950 |a en 
959 |a La biblioteca posee: v.3: Parte 1: Brickwedde, F. G. Basic concepts, standards and methods ; Parte 2: Dahl, A. I. Applied methods and instruments ; Parte 3: Hardy, James D. Biology and medicine 
965 |a TEMPERATURA 
965 |a CALOR 
965 |a FISICA 
965 |a TRANSFERENCIA TERMICA 
976 |a AAG 
976 |a AAG 
977 |a 002163 
977 |a 002164 
977 |a 002165 
984 |a 1 ej. v.3/1-3 
985 |a PRE14 
987 |a AGROVOC 
917 |a VB 
947 |e Reinhold  |l New York 
915 |e v.  |i il. 
975 |c 536  |l HER  |z 1962-1963 
942 0 0 |c LIBRO14D 
999 |c 1462  |d 1462 
090 |a 536 HER