Manual on the transfer of improved technology based on the method of learning by doing

Detalles Bibliográficos
Autor principal: Habit, Mario A.
Formato: Libro
Lenguaje:Inglés
Publicado: Roma FAO 1982
Materias:
Aporte de:Registro referencial: Solicitar el recurso aquí
LEADER 01508nam a2200553 a 4500
001 BIBUN001381
008 050221s1982 ag ||||| |||| 00| 0 eng d
100 1 |a Habit, Mario A.  |9 4316 
245 0 0 |a Manual on the transfer of improved technology based on the method of learning by doing 
260 |a Roma  |b FAO  |c 1982 
300 |a 111 p. 
650 0 |a TRANSFERENCIA DE TECNOLOGIA  |2 agrovoc  |9 3000 
650 0 |a CAPACITACION  |9 225 
650 0 |a HORTALIZAS LEGUMINOSAS  |9 1082 
650 0 |a ALIMENTOS  |9 1171 
650 0 |a PRODUCTOS DE ORIGEN VEGETAL  |9 4130 
650 0 |a SOJA  |9 115 
901 |a 001507 
902 |a m 
903 |a 20050221 
904 |a OK 
905 |a m 
907 |a TEXTO 
908 |a IMPRESO 
924 |a Manual on the transfer of improved technology based on the method of learning by doing  |t Manual on the transfer of improved technology based on the method of learning by doing 
928 |a Habit  |b Mario A. 
945 |a 1982 
948 |a IT 
950 |a en 
965 |a TRANSFERENCIA DE TECNOLOGIA 
965 |a CAPACITACION 
965 |a HORTALIZAS LEGUMINOSAS 
965 |a ALIMENTOS 
965 |a PRODUCTOS DE ORIGEN VEGETAL 
965 |a SOJA 
976 |a AAG 
976 |a AAG 
977 |a 002319 
977 |a 002325 
984 |a 2 ej. 
985 |a PRE14 
987 |a AGROVOC 
917 |a MC 
947 |e FAO  |l Roma 
915 |e 111 p. 
975 |c 631  |l HAB  |z 1982 
942 0 0 |c LIBRO14D 
999 |c 1374  |d 1374 
090 |a 631 HAB