Characterization of cereals and flours properties, analysis, and applications

Guardado en:
Detalles Bibliográficos
Autor principal: Kalentun, Gönül (ed.)
Otros Autores: Breslauer, Kenneth J. (ed.)
Formato: Libro
Lenguaje:Inglés
Publicado: New York Marcel Dekker 2003
Colección:Food Science and Technology : Monographs, Textbooks, and Reference Books
Materias:
Acceso en línea:http://www.crcnetbase.com/doi/book/10.1201/9780203911785
Aporte de:Registro referencial: Solicitar el recurso aquí
LEADER 02757nam a2200913 a 4500
001 BIBUN012930
008 060230s2003 xxu||||| |||| 00| 0 eng d
020 |a 0824707346 
100 1 |a Kalentun, Gönül   |e ed.  |9 20211 
700 1 |a Breslauer, Kenneth J.   |e ed.  |9 20212 
245 0 0 |a Characterization of cereals and flours  |b properties, analysis, and applications 
260 |a New York  |b Marcel Dekker  |c 2003 
300 |a 523 p.  |b il. 
490 0 |a Food Science and Technology : Monographs, Textbooks, and Reference Books 
500 |a Libro incluído en la suscripción a FOODnetBASE/Woodhead 
650 0 |a CEREALES  |9 853 
650 0 |a HARINAS  |9 17245 
650 0 |a ANALISIS TERMICO  |9 18632 
650 0 |a PROPIEDADES MECANICAS  |9 383 
650 0 |a ESPECTROSCOPIA RMN  |9 2153 
650 0 |a TECNICAS ANALITICAS  |9 240 
650 0 |a PRODUCTOS DERIVADOS DE CEREALES  |9 15215 
650 0 |a PANIFICACION  |9 12982 
856 |i En internet: http://www.crcnetbase.com/doi/book/10.1201/9780203911785  |u http://www.crcnetbase.com/doi/book/10.1201/9780203911785 
901 |a 013515 
902 |a m 
903 |a 20060230 
903 |a 20060914 
903 |a 20140612 
903 |a 20140612 
903 |a 20140804 
903 |a 20140804 
903 |a 20140804 
904 |a OK 
904 |a N 
904 |a COUBA2006 
905 |a m 
906 |a s 
907 |a TEXTO 
908 |a EN LINEA 
908 |a IMPRESO 
910 |a 0-8247-0734-6 
924 |a Characterization of cereals and flours  |s properties, analysis, and applications  |t Characterization of cereals and flours 
928 |a Kalentun  |b Gönül  |f ed. 
928 |a Breslauer  |b Kenneth J.  |f ed. 
936 |s Monographs, Textbooks, and Reference Books  |t Food Science and Technology 
945 |a 2003 
948 |a US 
950 |a en 
959 |a Libro incluído en la suscripción a FOODnetBASE/Woodhead 
965 |a CEREALES 
965 |a HARINAS 
965 |a ANALISIS TERMICO 
965 |a PROPIEDADES MECANICAS 
965 |a ESPECTROSCOPIA RMN 
965 |a TECNICAS ANALITICAS 
965 |a PRODUCTOS DERIVADOS DE CEREALES 
965 |a PANIFICACION 
976 |a AAG 
977 |a 017763 
984 |a 1 ej. 
985 |a PRE14 
987 |a AGROVOC 
900 |a http://www.crcnetbase.com/doi/book/10.1201/9780203911785 
917 |a OS 
917 |a VB 
917 |a BP 
917 |a BP 
917 |a BP 
917 |a BP 
917 |a BP 
947 |e Marcel Dekker  |l New York 
915 |e 523 p.  |i il. 
975 |c 664  |l KAL  |z 2003 
942 0 0 |c ENLINEA 
942 0 0 |c LIBRO14D 
999 |c 10311  |d 10311 
090 |a 664 KAL 
830 |a Food Science and Technology : Monographs, Textbooks, and Reference Books  |9 64891