Sugar cane factory analytical control. : the official methods of the Hawaiian sugar technologysts.

Guardado en:
Detalles Bibliográficos
Autor principal: Payne, John H.
Formato: Libro
Lenguaje:Español
Publicado: Amsterdam : Elsevier, 1968
Materias:
Aporte de:Registro referencial: Solicitar el recurso aquí
LEADER 00559nam a2200193ua 4500
001 2598
005 20170929105012.0
008 000000s1968 ||||||||||||||000 | spa||
040 |a UAG  |b spa  |c UAG 
100 1 |a Payne, John H. 
245 1 0 |a Sugar cane factory analytical control. :  |b the official methods of the Hawaiian sugar technologysts.  
260 |a Amsterdam :  |b Elsevier,  |c 1968 
590 |a Signatura: 633.61 
650 4 |a Caña de azúcar 
650 4 |a Industria azucarera 
650 4 |a Industria alimentaria 
905 |a m 
907 |a texto 
999 |c 20294  |d 33008