Modern methods in food mycology.

Detalles Bibliográficos
Autor principal: Samson, Robert A. (ed.)
Formato: Libro
Lenguaje:Español
Publicado: Amsterdam, [etc.] : Elsevier, 1992
Colección:Developments in food science ; 31
Materias:
Aporte de:Registro referencial: Solicitar el recurso aquí
LEADER 00896nam a2200265ua 4500
001 0417
005 20170929104628.0
008 000000s1992 ||||||||||||||000 | spa||
020 |a 0-444-88939-6 
040 |a UAG  |b spa  |c UAG 
100 1 |a Samson, Robert A.,  |e ed. 
245 1 0 |a Modern methods in food mycology.  
260 |a Amsterdam, [etc.] :  |b Elsevier,  |c 1992 
490 0 |a Developments in food science ;  |v 31 
500 |a "Proceedings of the Second International Workshop on Standardisation of Methods for the Mycological Examination of Foods, Baam,The Netherlands,20-24 August,1990".  
590 |a Signatura: 576.8:641 
504 |a Bibliografía al final de cada capítulo 
650 4 |a Alimentos 
650 4 |a Micología 
650 4 |a Microbiología 
650 4 |a Inspección de los alimentos 
650 4 |a Tecnología de los alimentos 
905 |a m 
907 |a texto 
999 |c 18191  |d 30905