Dietary fibre - a component of food : nutritional function in health and disease /

Detalles Bibliográficos
Otros Autores: Schweizer, Thomas F. (ed.), Edwards, Christine A. (ed.)
Formato: Libro
Lenguaje:Inglés
Publicado: London : Springer-Verlag, 1992.
Materias:
Aporte de:Registro referencial: Solicitar el recurso aquí
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040 |a UCES 
082 |a 612.39 
245 1 0 |a Dietary fibre - a component of food :   |b nutritional function in health and disease /   |c edited by Thomas F. Schweizer and Christine A. Edwards. 
260 |a London :   |b Springer-Verlag,   |c 1992. 
300 |a 354 p. :   |b gráfs. 
504 |a Incluye referencias bibliograficas 
650 4 |a NUTRICION  |9 3904 
650 4 |a MINERALES  |9 3711 
650 4 |a PROTEINAS  |9 4470 
650 4 |a LIPIDOS  |9 4472 
650 4 |a METABOLISMO  |9 4478 
650 4 |a INTESTINOS  |9 9001 
650 4 |a OBESIDAD  |9 9070 
650 4 |a ENFERMEDADES GASTROINTESTINALES  |9 10868 
650 4 |a FIBRAS EN LA DIETA  |9 11792 
650 4 |a FERMENTACION  |9 11879 
700 1 |a Schweizer, Thomas F.  |9 11878  |e ed. 
700 1 |a Edwards, Christine A.  |9 11880  |e ed. 
942 |c LIB  |2 ddc