Land degradation in the developing world : implications for food, agriculture, and the environment to 2020

Guardado en:
Detalles Bibliográficos
Autor principal: Scherr, Sara J.
Autor Corporativo: International Food Policy Research Institute (Washington, D.C.)
Otros Autores: Yadav, Satya
Formato: Libro
Lenguaje:Inglés
Publicado: Washington, D. C. : International Food Policy Research Institute, 1996.
Materias:
Aporte de:Registro referencial: Solicitar el recurso aquí
LEADER 01068nam a22003370a 4500
001 PT7211
003 AR-LpoUNG
005 20210131232202.0
008 191001s1996||||xxu|||||||||||||||||eng d
040 |a AR-LpoUNG  |b spa  |c AR-LpoUNG  |e aacr 
041 |a eng 
044 |a xxu 
082 0 |a 333.73 326lan 
100 1 |a Scherr, Sara J. 
245 1 0 |a Land degradation in the developing world :  |b implications for food, agriculture, and the environment to 2020 
260 |a Washington, D. C. :   |b International Food Policy Research Institute,   |c 1996. 
300 |a vi, 36 p. :  |b tbls. 
505 0 |a Food, Agriculture, and the Environment Discussion Paper 14 
650 4 |a ECONOMIA DE LA TIERRA 
650 4 |a PREDIOS URBANOS 
650 4 |a RENTA DE LA TIERRA 
650 4 |a TENENCIA DE LA TIERRA 
650 4 |a TERRENOS PARA CONSTRUIR 
650 4 |a TIERRA 
650 4 |a USO DE LA TIERRA 
651 4 |a Mundial 
700 1 |a Yadav, Satya 
710 2 |a International Food Policy Research Institute (Washington, D.C.) 
905 |a 7211 
942 |c LIB 
999 |c 14202  |d 14202