LEADER 01486cam a22003734a 4500
003 IIGG
005 20240508112504.0
008 010126s2001 -us b 001 0 eng d
020 |a 0935028854 
040 |a DLC  |c DLC  |d DLC 
100 1 |a Altieri, Miguel A. 
245 1 0 |a Genetic engineering in agriculture :  |b the myths, environmental risks, and alternatives  
250 |a 2a ed. 
260 |a Oakland :  |b Food First Books,  |c 2004 
300 |a xii, 87 p.  
490 |a (Food First Special Report   |v 1) 
505 |a PREFACE -- INTRODUCTION -- CHAPTER ONE : Biotechnology world hunger and the welface of farmers -- CHAPTER TWO : Genetically modified crops and human health -- CHAPTER THREE : Biotechnology, agriculture and the enviroment -- CHAPTER FOUR : Enviromental risks of insect-resistant crops ( Bt Crops) -- CHAPERT FIVE : More sustentainble alternatives to biotechnology do exist. 
650 0 |a AGRICULTURA 
650 0 |a BIOTECNOLOGÍA 
650 0 |a CULTIVOS TRANSGÉNICOS 
650 0 |a PRODUCTOS TRANSGÉNICOS 
650 0 |a HERBICIDAS 
650 0 |a INGENIERÍA GENÉTICA 
650 0 |a AGROECOLOGÍA 
650 0 |a RIESGOS PARA LA SALUD 
650 0 |a MEDIO AMBIENTE 
650 0 |a EFECTOS EN EL MEDIO AMBIENTE  
650 0 |a IMPACTO AMBIENTAL 
650 0 |a CAMPESINOS 
653 |a RIESGO AMBIENTAL  
653 |a ORGANISMOS GENÉTICAMENTE MODIFICADO 
710 2 |a Institute for Food and Development Policy (Oakland, Calif.) 
942 |2 z  |c LIBRO 
999 |c 98294  |d 98294