Food in society : economy, culture, geography

Guardado en:
Detalles Bibliográficos
Autor principal: Atkins, P. J.
Otros Autores: Bowler, Ian R.
Formato: Libro
Lenguaje:Inglés
Publicado: London ; New York : Arnold, 2001.
Materias:
Aporte de:Registro referencial: Solicitar el recurso aquí
LEADER 00989cam a2200325 a 4500
001 12497281
003 IIGG
005 20230817133248.0
008 010808s2001 enkab b 001 0 eng d
010 |a  2001270787 
015 |a GBA0-Z4220 
020 |a 0340720034 
020 |a 0340720042 (pbk.) 
035 |a (OCoLC)ocm43417994 
040 |a UKM  |c UKM  |d MIA  |d DLC 
042 |a lccopycat 
050 0 0 |a HD9000.5  |b .A85 2001 
100 1 |a Atkins, P. J. 
245 1 0 |a Food in society :  |b economy, culture, geography 
260 |a London ;  |a New York :  |b Arnold,  |c 2001. 
300 |a xii, 328 p. :  |b ill., maps ;  |c 25 cm. 
504 |a Includes bibliographical references and index. 
650 0 |a ALIMENTOS 
700 1 |a Bowler, Ian R. 
856 4 2 |3 Publisher description 
856 4 2 |3 Contributor biographical information 
906 |a 7  |b cbc  |c copycat  |d 2  |e ncip  |f 20  |g y-gencatlg 
942 |2 z  |c LIBRO 
955 |a ps11 2001-08-08 to SSCD  |a se00 2001-09-05  |c se03 2001-09-10 
999 |c 98277  |d 98277