Temperature : its measurement and control in science and industry /

Detalles Bibliográficos
Autor principal: Herzfeld, Charles M.
Formato: Libro
Lenguaje:Inglés
Publicado: New York : R. E. Krieger, 1972
Materias:
Aporte de:Registro referencial: Solicitar el recurso aquí
LEADER 00634nam a2200205 4500
001 021714
003 arbauncb
008 150429s1972 nyu g 000 0 eng d
005 20171018114508.0
040 |a AR-BaUNCB  |c AR-BaUNCB 
245 1 0 |a Temperature :  |b its measurement and control in science and industry /  |c Charles M. Herzfeld. 
260 |a New York :  |b R. E. Krieger,  |c 1972 
501 |a Basic concepts, standards and methods.- 
300 |a 848 p. :  |b gráficos ;  |c 25 cm. 
100 1 |a Herzfeld, Charles M. 
082 0 4 |a 536.5 
650 7 |a Física  |2 mpirdes 
650 7 |a Termodinámica  |2 mpirdes 
653 |a Termometría 
999 |c 21632  |d 21632