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Titulos:
The chemical composition of foods, by R. A. McCance and E. M. Widdowson.
Lugar de Edición:
Brooklyn, N.Y.,
Editor:
Chemical Pub. Co., inc.
Fecha de Edición:
[c1947]
Edición #:
2d rev. ed. ...
Notas #:
"References": p. 149.
Palabras clave:
ALIMENTOS; Alimentos (Composicao); Food; Food Analysis
Leader:
cam
Campo 003:
OCoLC
Campo 008:
751024s1947 nyu 000 0 eng
Campo 035:
^a118834
Campo 040:
^aDLC^cFQG^dOCL^dUBA^dSBH^dOCL
Campo 100:
1 ^aMcCance, R. A.^q(Robert Alexander),^d1899-
Campo 245:
14^aThe chemical composition of foods,^cby R. A. McCance and E. M. Widdowson.
Campo 246:
Campo 250:
^a2d rev. ed. ...
Campo 260:
^aBrooklyn, N.Y.,^bChemical Pub. Co., inc.^c[c1947]
Campo 300:
^a4 p. l., [5]-156 p.^bincl. tables.^c22 cm.
Campo 500:
^a"References": p. 149.
Campo 650:
4^aALIMENTOS
Campo 650:
7^aAlimentos (Composicao)^2larpcal
Campo 650:
0^aFood^xAnalysis.
Campo 650:
2^aFood Analysis^vTables.
Campo 700:
1 ^aWiddowson, Elsie M.^q(Elsie May),^d1906-^ejoint author.
Proveniencia:
^aUnLitoral
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Institucion:
Base de Datos MARC21 - OCLC
Dependencia:
BDUMARC21

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