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Titulos:
Principles of food packaging. An international guide. Ed. by R[udolf] Heiss. Publ. by arrangement with the Food and Agriculture Organization of the United Nations.
Lugar de Edición:
(Heusenstamm),
Editor:
Keppler
Fecha de Edición:
(1970)
Notas #:
Traducido del inglés por Justino Burgos González y Francisco Sala Trepat
Palabras clave:
ALIMENTOS-CONSERVACION; BROMATOLOGIA; Food; SANIDAD PUBLICA
Leader:
nam
Campo 003:
OCoLC
Campo 008:
740321s1970 gw a b 000 0 eng
Campo 035:
^a85426
Campo 040:
^aDLC^cDLC
Campo 245:
00^aPrinciples of food packaging.^bAn international guide.^cEd. by R[udolf] Heiss. Publ. by arrangement with the Food and Agriculture Organization of the United Nations.
Campo 246:
Campo 260:
^a(Heusenstamm),^bKeppler^c(1970)
Campo 300:
^a332 p. with illus.^c22 cm.
Campo 500:
^aTraducido del inglés por Justino Burgos González y Francisco Sala Trepat
Campo 650:
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Campo 650:
4^aBROMATOLOGIA
Campo 650:
0^aFood^xPackaging.
Campo 650:
4^aSANIDAD PUBLICA
Campo 700:
1 ^aHeiss, Rudolf,^eed.
Proveniencia:
^aUnLitoral
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Institucion:
Base de Datos MARC21 - OCLC
Dependencia:
BDUMARC21

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