Rapid spectroscopic method to assess moisture content in free and packaged oregano (Origanum vulgare L.)
A spectroscopic study on oregano has been performed in order to find optical parameters that could be related to moisture content. Reflectance spectra have been obtained varying excitation wavelengths from the visible to the near infrared (NIR) regions of the electromagnetic spectrum. The latter reg...
Guardado en:
Autores principales: | Mendes Novo, J., Iriel, A., Lagorio, M.G. |
---|---|
Formato: | JOUR |
Materias: | |
Acceso en línea: | http://hdl.handle.net/20.500.12110/paper_22147861_v3_n4_p211_MendesNovo |
Aporte de: |
Ejemplares similares
-
Rapid spectroscopic method to assess moisture content in free and packaged oregano (Origanum vulgare L.)
por: Iriel, Analía, et al.
Publicado: (2016) -
Origanum vulgare SSP. vulgare (Lamiaceae)
: cultivado en Mendoza
por: Rouquaud, Elena, et al.
Publicado: (1998) -
Orégano de Mendoza (Argentina)
por: Rouquaud, Elena, et al.
Publicado: (2000) -
Propiedades antibacterianas y conservantes del aceite de orégano
por: Sachetti, María Ginette
Publicado: (2025) -
Identificación de orégano mediante caracteres anatómicos foliares
por: Rouquaud, Elena, et al.
Publicado: (2001)