Modeling yerba mate aqueous extraction kinetics: Influence of temperature
A new kinetics model, a combined second-order-diffusional kinetics model, was developed and compared with a pseudo first-order model for the aqueous extraction of total water soluble solids (WSS) from yerba mate leaves. The model that coupled two mechanisms fits the experimental data more satisfacto...
Guardado en:
| Autores principales: | Linares, A.R., Hase, S.L., Vergara, M.L., Resnik, S.L. |
|---|---|
| Formato: | JOUR |
| Materias: | |
| Acceso en línea: | http://hdl.handle.net/20.500.12110/paper_02608774_v97_n4_p471_Linares |
| Aporte de: |
Ejemplares similares
-
Modeling yerba mate aqueous extraction kinetics: Influence of temperature
por: Linares, Andrés Ramón, et al.
Publicado: (2010) -
Estudio del equilibrio y la cinética de la extracción acuosa de los componentes solubles de yerba mate elaborada
por: Linares, Andrés Ramón
Publicado: (2007) -
Estudio del equilibrio y la cinética de la extracción acuosa de los componentes solubles de yerba mate elaborada
por: Linares, Andrés Ramón
Publicado: (2007) -
Estudio del equilibrio y la cinética de la extracción acuosa de los componentes solubles de yerba mate elaborada
por: Linares, Andrés Ramón
Publicado: (2007) -
A novel procedure to measure the antioxidant capacity of yerba maté extracts
por: Hartwig, V.G., et al.
Publicado: (2012)