In vitro establishment of Salvia hispanica L. plants and callus
Guardado en:
Autores principales: | Marconi, Patricia L., López, María C., De Meester, Jürgen, Bovjin, Celia, Alvarez, María A. |
---|---|
Formato: | article |
Lenguaje: | Inglés |
Publicado: |
s.n.
2013
|
Materias: | |
Acceso en línea: | http://www-biblio.inti.gob.ar:80/gsdl/collect/inti/index/assoc/HASHa787.dir/doc.pdf |
Aporte de: |
Ejemplares similares
-
In vitro establishment of Salvia hispanica L. plants and callus
por: Marconi, Patricia L., et al.
Publicado: (2013) -
Structural characterization of protein isolates obtained from chia (Salvia hispanica L.) seeds
por: López, Débora Natalia, et al.
Publicado: (2020) -
Agroquímicos usados en el cultivo de Salvia hispanica L.
por: Di Fabio, Amanda, et al.
Publicado: (2019) -
Development and Characterization of Functional O/W Emulsions with Chia Seed (Salvia hispanica L.) by-Products
por: Julio, Luciana Magdalena, et al.
Publicado: (2020) -
Development and characterization of functional O/W emulsions with chia seed (<i>Salvia hispanica</i> L.) by-products
por: Julio, Luciana Magdalena, et al.
Publicado: (2016)