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Shelf life of brine refrigerated anchovies (Engraulis anchoita) for canning

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Detalles Bibliográficos
Autores principales: Valle, Carlos E. del, Filsinger, Beatriz, Yeannes, María Isabel, Soule, Carlos L., Centro de Investigaciones de Tecnología Pesquera. CITEP. Mar del Plata, AR
Formato: article
Lenguaje:Inglés
Publicado: s.e. 1984
Materias:
Anchoíta
Vida de anaquel
Almacenamiento
Congelación
Salmuera
Pescado salado
Envasamiento
Alimentos enlatados
Análisis sensorial
Análisis químico
Acceso en línea:http://www-biblio.inti.gob.ar:80/gsdl/collect/inti/index/assoc/HASH01e7/444ee819.dir/doc.pdf
Aporte de:
Repositorio Institucional del Instituto Nacional de Tecnología Industrial (INTI) de INTI
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Ejemplares similares

  • Effect of pressure on the salting and ripening process of anchovies (Engraulis anchoita)
    por: Filsinger, Beatriz, et al.
    Publicado: (1987)
  • An objective index for the evaluation of the ripening of salted anchovy
    por: Filsinger, Beatriz, et al.
    Publicado: (1982)
  • Egg cannibalism in the northern population of the Argentine anchovy, Engraulis anchoita (Clupeidae)
    por: Curelovich, Jéssica Natalia
    Publicado: (2007)
  • Egg cannibalism in the northern population of the Argentine anchovy, Engraulis anchoita (Clupeidae)
    por: Pájaro, M., et al.
  • Acoustic target strength (TS) of argentine anchovy (Engraulis anchoita): The nighttime scattering layer
    Publicado: (2017)

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