Consumers preferences for bio-based products and market analysis
Many consumers seek food safety and are willing to pay higher prices for "healthy or nutritive products" since they increase their utility level, reducing, at the same time, health risks. However, they are unable to ascertain food safety before purchase, being this the most important const...
Guardado en:
| Autor principal: | Rodríguez, Elsa Mirta M. |
|---|---|
| Formato: | Documento de conferencia acceptedVersion |
| Lenguaje: | Inglés |
| Publicado: |
2011
|
| Materias: | |
| Acceso en línea: | http://nulan.mdp.edu.ar/2556/ http://nulan.mdp.edu.ar/2556/1/rodriguez.2011.pdf |
| Aporte de: |
Ejemplares similares
-
Consumers preferences for bio-based products and market analysis
por: Rodríguez, Elsa Mirta M.
Publicado: (2011) -
Los atributos de calidad en el consumo de alimentos diferenciados: aplicación de metodologías de evaluación e implicancias de política
por: Rodríguez, Elsa Mirta M., et al.
Publicado: (2007) -
Resolución de integrales de funciones racionales para la estimación de la disposición a pagar por alimentos de calidad diferenciada
por: Lupín, Beatriz, et al.
Publicado: (2013) -
Willingness to pay for a differentiated potato applying a choice modelling experiment by socioeconomics levels of Argentinean consumers
por: Rodríguez, Elsa Mirta M., et al.
Publicado: (2015) -
Alimentos diferenciados: principales métodos de captación, evaluación y valoración de sus atributos de calidad
por: Lacaze, María Victoria, et al.
Publicado: (2007)