Risks perceptions and willingness-to-pay for organic fresh chicken in Argentina
This paper aims to calculate Argentinean consumers' willingness to pay (WTP) for organic fresh chicken in the domestic market, by applying the Contingent Valuation approach and with a view to providing some useful insights for promoting organic chicken production and consumption in Argentina. A...
Guardado en:
| Autores principales: | Lacaze, María Victoria, Rodríguez, Elsa Mirta M., Lupín, Beatriz |
|---|---|
| Formato: | Artículo publishedVersion |
| Lenguaje: | Inglés |
| Publicado: |
David Publishing Company
2010
|
| Materias: | |
| Acceso en línea: | http://nulan.mdp.edu.ar/1286/ http://nulan.mdp.edu.ar/1286/1/lacaze.etal.2010.pdf |
| Aporte de: |
Ejemplares similares
-
Risks perceptions and willingness-to-pay for organic fresh chicken in Argentina
por: Lacaze, María Victoria, et al.
Publicado: (2009) -
Contingent valuation of consumers' willingness-to-pay for organic food in Argentina
por: Rodríguez, Elsa Mirta M., et al.
Publicado: (2008) -
Willingness to pay for organic food in Argentina: evidence from a consumer survey
por: Rodríguez, Elsa Mirta M., et al.
Publicado: (2007) -
Willingness to pay for organic food in Argentina: evidence from a consumer survey
por: Rodríguez, Elsa Mirta M., et al.
Publicado: (2007) -
La aplicación del método de valuación contingente a la estimación de la disposición a pagar por alimentos diferenciados. Caso de estudio: el pollo fresco orgánico
por: Lacaze, María Victoria, et al.
Publicado: (2007)