Combined use of gas chromatography and HPLC-ESI-Q-TOF to assess the culinary uses of archaeological Santa María style ceramic vessels from El Colorado (Catamarca, Argentina)
Fil: Lantos, Irene Johanna. Universidad de Buenos Aires, Facultad de Filosofía y Letras, Museo Etnográfico J.B. Ambrosetti; Argentina. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas. Universidad de Buenos Aires. Instituto de las Culturas; Argentina. Consejo Nacional de Investigaciones Ci...
Guardado en:
Autores principales: | , , , , , , |
---|---|
Formato: | Artículo publishedVersion |
Lenguaje: | Inglés Inglés |
Publicado: |
Springer
2022
|
Materias: | |
Acceso en línea: | http://repositorio.filo.uba.ar:8080/xmlui/handle/filodigital/15087 |
Aporte de: |
id |
I28-R156-filodigital-15087 |
---|---|
record_format |
dspace |
institution |
Universidad de Buenos Aires |
institution_str |
I-28 |
repository_str |
R-156 |
collection |
FILO Digital - Repositorio de la Facultad de Filosofía y Letras (UBA) |
language |
Inglés Inglés |
topic |
Lipid residues Tags Gas chromatography HPLC-ESI-Q-TOF Santa Maria ceramics |
spellingShingle |
Lipid residues Tags Gas chromatography HPLC-ESI-Q-TOF Santa Maria ceramics Lantos, Irene Johanna Careaga, Valeria P. Palamarczuk, Valeria Aversente, Yanina Bonifazi, Evelyn Petrucci, Natalia Silvana Maier, Marta S. Combined use of gas chromatography and HPLC-ESI-Q-TOF to assess the culinary uses of archaeological Santa María style ceramic vessels from El Colorado (Catamarca, Argentina) |
topic_facet |
Lipid residues Tags Gas chromatography HPLC-ESI-Q-TOF Santa Maria ceramics |
description |
Fil: Lantos, Irene Johanna. Universidad de Buenos Aires, Facultad de Filosofía y Letras, Museo Etnográfico J.B. Ambrosetti; Argentina. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas. Universidad de Buenos Aires. Instituto de las Culturas; Argentina. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas. Universidad de Buenos Aires. Unidad de Microanálisis y Métodos Físicos en Química Orgánica; Argentina. Fil: Careaga, Valeria P. Universidad de Buenos Aires, Facultad de Ciencias Exactas y Naturales, Departamento de Química Orgánica; Argentina. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas. Universidad de Buenos Aires, Unidad de Microanálisis y Métodos Físicos en Química Orgánica; Argentina |
format |
Artículo Artículo publishedVersion |
author |
Lantos, Irene Johanna Careaga, Valeria P. Palamarczuk, Valeria Aversente, Yanina Bonifazi, Evelyn Petrucci, Natalia Silvana Maier, Marta S. |
author_facet |
Lantos, Irene Johanna Careaga, Valeria P. Palamarczuk, Valeria Aversente, Yanina Bonifazi, Evelyn Petrucci, Natalia Silvana Maier, Marta S. |
author_sort |
Lantos, Irene Johanna |
title |
Combined use of gas chromatography and HPLC-ESI-Q-TOF to assess the culinary uses of archaeological Santa María style ceramic vessels from El Colorado (Catamarca, Argentina) |
title_short |
Combined use of gas chromatography and HPLC-ESI-Q-TOF to assess the culinary uses of archaeological Santa María style ceramic vessels from El Colorado (Catamarca, Argentina) |
title_full |
Combined use of gas chromatography and HPLC-ESI-Q-TOF to assess the culinary uses of archaeological Santa María style ceramic vessels from El Colorado (Catamarca, Argentina) |
title_fullStr |
Combined use of gas chromatography and HPLC-ESI-Q-TOF to assess the culinary uses of archaeological Santa María style ceramic vessels from El Colorado (Catamarca, Argentina) |
title_full_unstemmed |
Combined use of gas chromatography and HPLC-ESI-Q-TOF to assess the culinary uses of archaeological Santa María style ceramic vessels from El Colorado (Catamarca, Argentina) |
title_sort |
combined use of gas chromatography and hplc-esi-q-tof to assess the culinary uses of archaeological santa maría style ceramic vessels from el colorado (catamarca, argentina) |
publisher |
Springer |
publishDate |
2022 |
url |
http://repositorio.filo.uba.ar:8080/xmlui/handle/filodigital/15087 |
work_keys_str_mv |
AT lantosirenejohanna combineduseofgaschromatographyandhplcesiqtoftoassesstheculinaryusesofarchaeologicalsantamariastyleceramicvesselsfromelcoloradocatamarcaargentina AT careagavaleriap combineduseofgaschromatographyandhplcesiqtoftoassesstheculinaryusesofarchaeologicalsantamariastyleceramicvesselsfromelcoloradocatamarcaargentina AT palamarczukvaleria combineduseofgaschromatographyandhplcesiqtoftoassesstheculinaryusesofarchaeologicalsantamariastyleceramicvesselsfromelcoloradocatamarcaargentina AT aversenteyanina combineduseofgaschromatographyandhplcesiqtoftoassesstheculinaryusesofarchaeologicalsantamariastyleceramicvesselsfromelcoloradocatamarcaargentina AT bonifazievelyn combineduseofgaschromatographyandhplcesiqtoftoassesstheculinaryusesofarchaeologicalsantamariastyleceramicvesselsfromelcoloradocatamarcaargentina AT petruccinataliasilvana combineduseofgaschromatographyandhplcesiqtoftoassesstheculinaryusesofarchaeologicalsantamariastyleceramicvesselsfromelcoloradocatamarcaargentina AT maiermartas combineduseofgaschromatographyandhplcesiqtoftoassesstheculinaryusesofarchaeologicalsantamariastyleceramicvesselsfromelcoloradocatamarcaargentina |
bdutipo_str |
Repositorios |
_version_ |
1764820518613024771 |