portada + legales.indd
Our objective has been to know the architectural design and the metabolic profile of the semitendinosus muscle, for applying to husbandry studies. Diverse studies have documented that muscles are composed by subvolumens called neuromuscular compartments. The characteristics of the fibers vary among...
Guardado en:
| Autores principales: | Graziotti, G.H., Rodríguez Menéndez, J., Ríos, M.C., Salinas, M., Paltenghi Ceschel, A., Affricano, O., Bosco, A., Victorica, C., Basso, L. |
|---|---|
| Formato: | Artículo publishedVersion |
| Lenguaje: | Español |
| Publicado: |
Universidad de Buenos Aires. Facultad de Ciencias Veterinarias.
2007
|
| Materias: | |
| Acceso en línea: | http://repositoriouba.sisbi.uba.ar/gsdl/cgi-bin/library.cgi?a=d&c=pveterinaria/invet&cl=CL1&d=HWA_5554 https://repositoriouba.sisbi.uba.ar/gsdl/collect/pveterinaria/invet/index/assoc/HWA_5554.dir/5554.PDF |
| Aporte de: |
Ejemplares similares
-
Anatomía del músculo semitendinoso de cerdo y su influencia sobre los parámetros que estiman la calidad de la carne
por: Graziotti, Guillermo H.
Publicado: (2009) -
SINTITUL-6
por: Graziotti, G.H., et al.
Publicado: (2004) -
portada + legales.indd
por: Jorge, M.C., et al.
Publicado: (2007) -
portada + legales.indd
por: Oriani, D.S., et al.
Publicado: (2007) -
portada + legales.indd
por: Schneider, M., et al.
Publicado: (2007)