Site 2’s culinary activities at the El Guanaco archaeological locality
This paper presents a preliminary analysis of the archaeofaunal remains exhibiting evidences of human activity recovered at Site 2, El Guanaco archaeological locality, San Cayetano, Buenos Aires province. Two traits related to cooking were analyzed, butchering marks and thermal alterations. Large sp...
Guardado en:
| Autor principal: | Frontini, Romina |
|---|---|
| Formato: | Artículo publishedVersion |
| Lenguaje: | Español |
| Publicado: |
Instituto de Arqueología, Facultad de Filosofía y Letras, Universidad de Buenos Aires
2010
|
| Materias: | |
| Acceso en línea: | https://revistascientificas.filo.uba.ar/index.php/Arqueologia/article/view/1734 https://repositoriouba.sisbi.uba.ar/gsdl/cgi-bin/library.cgi?a=d&c=arqueo&d=1734_oai |
| Aporte de: |
Ejemplares similares
-
Las arqueofaunas en la cocina: actividades culinarias en el Sitio 2 de la localidad arqueológica El Guanaco
por: Frontini, Romina
Publicado: (2010) -
Las arqueofaunas en la cocina: Actividades culinarias en el sitio 2 de la localidad arqueológica El Guanaco.
por: Frontini, Romina
Publicado: (2010) -
Las arqueofaunas en la cocina: Actividades culinarias en el sitio 2 de la localidad arqueológica El Guanaco.
por: Frontini, Romina
Publicado: (2017) -
FAUNISTIC EXPLOITATION AND INCORPORATION OF EUROASIAN DOMESTIC LIVESTOCK: THE ARCHAEOLOGICAL RECORD IN THE NORTHPATAGONIAN BORDER.
por: Gil, Adolfo, et al.
Publicado: (2007) -
Cinema and Culinary Arts: a clinical strategy
por: González Pla, Florencia
Publicado: (2020)