GROWTH AND FERMENTATION CHARACTERISTICS OF Kluyveromyces marxianus ON WHEY AND WHEY-BASED MATRICES
Milk whey has a high content of organic matter; therefore, uncontrolled discharge can cause environmental problems. An alternative for whey utilization is the production of fermented alcoholic beverages by means of the yeast Kluyveromyces marxianus, able to use lactose as a carbon source. Four diffe...
Guardado en:
| Autor principal: | Gómez, G A |
|---|---|
| Formato: | Artículo revista |
| Lenguaje: | Español |
| Publicado: |
Universidad Nacional del Litoral
2021
|
| Materias: | |
| Acceso en línea: | https://bibliotecavirtual.unl.edu.ar/publicaciones/index.php/FAVEveterinaria/article/view/10941 |
| Aporte de: |
Ejemplares similares
-
Optimization of the biomass production of Kluyveromyces marxianus in whey.
por: Eluk, D
Publicado: (2021) -
Producción de biomasas a partir de lactosuero contaminado con antibióticos para disminuir su impacto ambiental
por: Eluk, Dafna
Publicado: (2022) -
Co-encapsulated of potential probiotic yeast Kluyveromyces marxianus and peanut skin polyphenolic extract as a functional ingredient
por: Centomo, Antonella M., et al.
Publicado: (2024) -
Reacciones positivas falsas de bacterias coliformes : debidas a la levadura Kluyveromyces lactis
por: González, F. C., et al.
Publicado: (1981) -
Reacciones positivas falsas de bacterias coliformes. A yeast, Kluyveromyces lactis. : debidas a la levadura Kluyveromyces lactisgiving false positive coliform reactions
por: González, F. C.