Assessing growth and antioxidant properties of greenhouse-grown lettuces (Lactuca sativa L.) under different irrigation and carbon fertilization management
Previous studies demonstrated that moderate water supply restrictions and enhanced CO2 concentration can maintain or improve yield and accumulation of secondary compounds in lettuce under greenhouse conditions. Therefore, the aim of this study was to evaluate the combination of reduced soil moistur...
Guardado en:
Autores principales: | Garmendia, Idoia, Bettoni, Marcelle M., Goicoechea, Nieves |
---|---|
Formato: | Artículo revista |
Lenguaje: | Inglés |
Publicado: |
Facultad de Ciencias Agrarias-UNCuyo
2020
|
Materias: | |
Acceso en línea: | https://revistas.uncu.edu.ar/ojs3/index.php/RFCA/article/view/3022 |
Aporte de: |
Ejemplares similares
-
Identification of Mirafiori lettuce big-vein virus and Lettuce big-vein associated virus infecting Lactuca sativa with symptoms of lettuce big-vein disease in Argentina
por: Barcala Tabarrozzi, Andrés E., et al.
Publicado: (2010) -
“Estudio comparativo de la composición química de la Lactuca sativa L. obtenida por cultivo convencional, cultivo hidropónico y cultivo orgánico”
por: Piasentini, María Eugenia, et al.
Publicado: (2019) -
Comparación del crecimiento de plantines de lechuga (Lactuca sativa L.) producidos con dos fuentes de nutrientes.
por: Lifrieri, Leonardo
Publicado: (2022) -
Lechuga tipo mantecosa variedades comerciales.
por: Busch, Diego J. -
Efecto de Nostoc muscorum Ag. en la germinación in vitro de esporangios de Bremia lactucae Regel en Lactuca sativa L.
por: Tassara, Carlos Alberto, et al.
Publicado: (2012)