Analysis of some physical, chemical and microbiological aspects of honey samples produced and consumed in Turkey
Analysis of honey produced in the western part of Turkey was carried out in this study. Fifty honey samples, collected from the local market in this region were analyzed for their physicochemical parameters including hydroxymethylfurfural (HMF), electrical conductivity, sucrose, free acidity, moistu...
Guardado en:
| Autores principales: | Bakirdere , Sezgin, Yaroglu , Tolga, Tirik, Nihan, Demiroz, Mehmet, Karaca, Abdullah |
|---|---|
| Formato: | Artículo revista |
| Lenguaje: | Inglés |
| Publicado: |
Facultad de Ciencias Agrarias-UNCuyo
2018
|
| Materias: | |
| Acceso en línea: | https://revistas.uncu.edu.ar/ojs3/index.php/RFCA/article/view/3018 |
| Aporte de: |
Ejemplares similares
-
Analysis of some physical, chemical and microbiological aspects of honey samples produced and consumed in Turkey
por: Bakirdere, Sezgin, et al.
Publicado: (2018) -
Química sostenible para la síntesis de compuestos furánicos derivados de la
biomasa
por: López Cárdenas, Viviana Patricia
Publicado: (2017) -
Un proceso en cascada para la obtención de y-valerolactona a partir de fructosa
por: Montaña, Maia, et al.
Publicado: (2019) -
Desarrollo de sistemas catalíticos para la obtención de bioproductos químicos de fuentes renovables
por: Mayer, Sergio Federico
Publicado: (2021) -
Influencia del proceso de síntesis de materiales mesoporosos ácidos en la obtención de hmf a partir de fructosa
por: Mayer, Sergio, et al.
Publicado: (2022)