Pampean agroecologies. Instituting eco-logics of local food production
In this article we explore the anthropological question about “how” agroecology is produced, which will enable us to move from the inquiry into agroecology, in the singular and as a normative framework, towards agroecological practices, in the plural and anchored in the daily activities of people. W...
Guardado en:
| Autor principal: | Cravero, Romina |
|---|---|
| Formato: | Artículo revista |
| Lenguaje: | Español |
| Publicado: |
Facultad de Filosofía y Humanidades. Museo de Antropología
2021
|
| Materias: | |
| Acceso en línea: | https://revistas.unc.edu.ar/index.php/antropologia/article/view/30524 |
| Aporte de: |
Ejemplares similares
-
Territorialization and deterritorialization of the agribusiness model in the South American: Approximation to the case of Córdoba province, Argentina
por: Deon, Joaquín Ulises
Publicado: (2020) -
La producción agroecológica como alternativa al agronegocio : Narrativas de una experiencia en Junín (Buenos Aires, Argentina)
por: Lucero, Paula Aldana -
Experiencias juveniles de trabajo en procesos de transformación social y productiva en un pueblo rural fronterizo de Misiones, Argentina
por: Gareis, Luisina
Publicado: (2022) -
La producción agroecológica como alternativa al agronegocio : Narrativas de una experiencia en Junín (Buenos Aires, Argentina)
por: Lucero, Paula Aldana
Publicado: (2022) -
"La pandemia está directamente relacionada al sistema alimentario agroindustrial"
por: Ribeiro, Silvia