A critical political theory of food that is emerging on the threshold of the Capitalocene
The book Political Theory of Food was written by Leonardo Rossi, using as a basis the results achieved within the framework of his doctoral thesis in Political Science. The author has a degree in Social Communication and a member of the Southern Political Ecology Research Collective (IRES-CONICET) o...
Guardado en:
| Autor principal: | Bocco, Romina |
|---|---|
| Formato: | Artículo revista |
| Lenguaje: | Español |
| Publicado: |
Centro de Investigaciones de la Facultad de Filosofía y Humanidades
2023
|
| Materias: | |
| Acceso en línea: | https://revistas.unc.edu.ar/index.php/intersticios/article/view/43617 |
| Aporte de: |
Ejemplares similares
-
‘Eco-agri-food systems’: today’s realities and tomorrow’s challenges.
por: Pengue, Walter, et al.
Publicado: (2018) -
ENTRAMADOS AGROALIMENTARIOS YUXTAPUESTOS: ENTRE LOS MODOS HEGEMÓNICOS Y LAS FORMAS COMUNALES DE PRODUCIR Y COMERCIALIZAR ALIMENTOS EN CÓRDOBA, ARGENTINA
por: Bocco, Romina María
Publicado: (2024) -
Coaliciones sociales y políticas en el desarrollo del sector agroexportador : las frutas murcianas en las redes globales de producción agroalimentaria
por: Castro, Carlos de -
Coaliciones sociales y políticas en el desarrollo del sector agroexportador: las frutas murcianas en las redes globales de producción agroalimentaria
por: Castro, Carlos de, et al.
Publicado: (2017) -
Eco-Agri-Food systems. Cap. 1 en TEEB for Agriculture & Food: an interim report.
por: Declerck, Fabrice, et al.
Publicado: (2015)